Katasztrófa lett a konyhában, amikor Szabó Simon és Dancsó Péter főzni kezdett

Dancsó Péter komfortzóna Szabó Simon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi lenne, ha Dancsó Péter nem filmekről, vagy YouTube videókról okítaná a netezőket, és a készítőket, hanem egy számára teljesen idegen élethelyzetben kellene forgatnia? Erre most végre megkaptuk a választ, mert a vlogger is kilépett a Komfortzónájából. A konyhát csak távolról ismerő Dancsó arra vállalkozott, hogy összedobjon egy ebédet, amit aztán Szabó Simon véleményezett. Dancsó a hagymától, te a nevetéstől fogsz sírni, ha megnézed a videót.

Nézd meg, hogy mire vállalkozott Dancsó!

Viszkok Fruzsi így választ ruhát, betakart szemmelhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171206-viszkok-fruzsit-igy-meg-nem-lattad-feloltozni.htmlViszkok Fruzsi is kilépett a Komfortzónájából! A népszerű vlogger bekötött szemmel ment el vásárolni, és csakis a tapintás alapján választotta ki a ruhákat. Komfortzóna--Ti megszavaztátok, IHNIH Ábel bevállalta!http://komfortzona.uniqa.hu/20171125-veszelyes-feladatra-vallalkozott-ihnih-abel.htmlIHNIH Ábel is arra vállalkozott, hogy kilép a Komfortzónájából. Nem kisebb feladatot szavaztatok meg számára, mint azt, hogy hegyet másszon Tatabányán. Nézd meg a videót, és regisztrálj az oldalunkon az értékes nyereményekért. KomfortzónaOrigoIlyen szituációban még tuti nem láttad FollowAnnát!http://komfortzona.uniqa.hu/20171122-followanna-nagy-dobasa.htmlFollowAnna nem kisebb feladatra vállalkozott, mint arra, hogy bekötött szemmel hazataláljon a főváros egyik forgalmas pontjáról. Nézzétek meg, hogyan sikerült neki ez a feladat. Aztán regisztrálj, hogy esélyed legyen megnyerni az értékes nyereményeket! KomfortzónaOrigoEzért feszülünk be, ha új munkahelyi kihívás előtt állunkhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171115-igy-teremtenek-rossz-legkort-a-munkahelyi-vezetok.htmlMiért feszülünk be, ha egy új munkahelyi feladattal találkozunk? Milyen hangulatot kell teremtenie egy vezetőnek ahhoz, hogy motiváltnak érezzük magunkat, és bátran kimozduljunk a komfortzónánkból? Komfortzóna--Eltunyulunk, elkényelmesedünk és közben elfelejtünk teremtenihttp://komfortzona.uniqa.hu/20171103-komfortzona-es-parkapcsolat-ezek-a-buktatok.htmlEgy párkapcsolatban kilépni a komfortzónából, annyit jelent, mint feladni az énünk egy részét? Mennyire lehet sikeres a párkeresésben az, aki képtelen kilépni a megszokott keretekből? És mégis miért kényelmesedünk bele a szerelmi életünkbe? Komfortzóna--A szorongók is ki tudnak lépni a komfortzónábólhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171018-szorongo-emberek-es-a-komfortzona.htmlVajon azok az emberek, akik alapvetően hajlamosabbak a szorongásra, eljuthatnak odáig, hogy ki merjenek lépni a komfortzónájukból? Erre kerestük a választ Somogyi Kata pszichológussal. KomfortzónaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.