Óriási nyeremények és a legnagyobb sztárok várnak rád

Forrás: Shutterstock -
komfortzóna kalandtúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018-ban is folytatódik az UNIQA Komfortzóna kampánya.


2018-ban is érdemes lesz regisztrálni a Komfortzóna oldalon, hiszen hetente és havonta is értékes nyereményeket sorsolunk ki a regisztrálók között. Fontos, hogy egészen a kampány végéig folyamatosan regisztrálhattok az oldalon, ha nem szeretnétek videót feltölteni vagy szavazni, akkor is esélyesek vagytok a heti/havi nyereményekre.

Forrás: Shutterstock

Akik elég bátrak, azoknak most igazán megéri kilépni a komfortzónájukból, hiszen január 10-től várjuk azokat a saját videókat, amelyekkel benevezhettek a főnyereményért, a 2 fős amerikai kalandtúráért! Figyelj a dátumra, mert a játék ezen része, április 10-én véget ér! A feltöltött videókra április 16. és május 20. között lehet szavazni.

Január 18-tól pedig hírességek mutatják meg saját videójukban, hogyan léptek ki a megszokott életükből. Tíz híresség vállalkozott arra, hogy kimozdulva a komfortzónából valami teljesen szokatlan dolgot hajtson végre! A friss videókkal hetente találkozhattok, itt az oldalon!

Bővebb információért keresd a Komfortzóna oldalt. A további részletekért olvasd el a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.