komfortzóna Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazai hírességek vállalkoztak arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból! A videósorozat házigazdája Istenes Bence, aki még mentősöket is hívott Dukai Regina mutatványához! 

Lépj ki, töltsd fel, indulj a nyereményekért!http://komfortzona.uniqa.hu/20180108-amerikai-utat-nyerhetsz-a-videoddal.htmlFolytatódik az UNIQA Komfortzóna kampánya! Most rajtad a sor, hogy feltöltsd a videódat, és akár a főnyeremény is a tied lehet! Komfortzóna--Szirmai Gergő karácsonyi kalandjaihttp://komfortzona.uniqa.hu/20171212-szirmai-gergo-megprobalkozott-egy-karacsonyi-koszoruval.htmlKarácsonyi kihívásra vállalkozott Szirmai Gergő, aki kimozdulva a komfortzónájából, karácsonyi dekoráció készítésébe kezdett. Közben arról is kiselőadást tartott, hogy élete legnagyobb és legbátrabb döntése az volt, amikor fél évre kiköltözött az Egyesült Államokba. Hogy ennek milyen szakaszai voltak? Az is kiderül a videóból! KomfortzónaOrigoIstenes Bence: Ilyen egy igazi csibészhttp://komfortzona.uniqa.hu/20180103-istenes-bence-szokatlan-helyekre-vitte-a-sztarokat-video.htmlÚjabb állomásához érkezett a Komfortzóna program! Mostantól hírességek videóit láthatjátok, ahogyan megpróbálnak kilépni a komfortzónájukból. Közben pedig készítsétek el a saját videótokat, hiszen amerikai kalandtúrát nyerhettek! KomfortzónaOrigoElhagyják a komfortzónájukat a híres magyar videósokhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171113-igy-meg-nem-lattad-a-hires-magyar-vloggereket.htmlA Komfortzóna kampány első szakaszában híres, hazai vloggerekre szavazhattatok, akiknek az eredménytől függően, nem akármilyen kalandban kell hamarosan részt venniük! Komfortzóna--Most megéri kilépni a komfortzónából!http://komfortzona.uniqa.hu/20171021-lepj-ki-a-komfortzonabol.htmlLégy részese a Komfortzóna programnak! Lépj ki te is, vagy szavazz azokra, akik elég bátrak változtatni! Nézd meg, hogyan... Komfortzóna--Eltunyulunk, elkényelmesedünk és közben elfelejtünk teremtenihttp://komfortzona.uniqa.hu/20171103-komfortzona-es-parkapcsolat-ezek-a-buktatok.htmlEgy párkapcsolatban kilépni a komfortzónából, annyit jelent, mint feladni az énünk egy részét? Mennyire lehet sikeres a párkeresésben az, aki képtelen kilépni a megszokott keretekből? És mégis miért kényelmesedünk bele a szerelmi életünkbe? Komfortzóna--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.