Így léptünk ki a komfortzónánkból az elmúlt egy évben

komfortzóna Tokár Tomi Istenes Bence Viszkok Fruzsi vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komfortzóna  névre keresztelt, közel 1 éves programsorozatunk végére érkeztünk, amely során az ismert youTuberek és hírességek mellett ti is megmutathattátok, hogyan feszegetitek a saját határaitokat. 

Az UNIQÁVAL közös kampányunk első szakaszában népszerű vloggerek, IHNIH Ábel, Viszkok Fruzsi és Follow Anna videóira szavazhattatok itt, a Komfortzóna oldalán. Az általuk megadott alternatívák közül ti dönthettétek el, hogy melyik videós, milyen próbatétellel feszegesse a határait.

Follow Anna, Ihnih Ábel, Viszkok Fruzsi Forrás: Instagram/Follow Anna, Ihnih Ábel, Viszkok Fruzsi

Januártól hírességek is csatlakoztak a kampányhoz, akik szintén nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, amelyben Istenes Bence volt a segítségükre.

Istenes Bence Forrás: Marton Szilvia/Origo

Tavasszal tiétek volt a főszerep, versenybe szállhattatok az értékes fődíjért, a nagy Amerikai 2 fős kalandtúráért. Ezért mindössze egy az oldalra feltöltött saját videót kértünk, amiben kiderül, hogy számotokra mit jelent a komfortzóna elhagyása. Voksaitok alapján, a tíz legtöbb szavazatot kapó videó közül került kisorsolásra a szerencsés.

A győztes videó Forrás: Uniqa Komfortzóna

Nyáron pedig újabb 3 vloggert, Hajnóczy Somát, Tokár Tomit és Nagy Danit vettétek rá arra, hogy olyat tegyen, ami nem komfortos számára. Hajnóczy Soma két videóval is készült, mert annyira élvezte a kihívást. Az első felvételt itt, a másikat pedig ide kattintva nézheted meg.

Hajnóczy Soma, Nagy Dani és Tokár Tomi Forrás: Instagram

Kampányunk egész ideje alatt, a regisztrálók között heti és havi nyerteseket sorsolt az UNIQA, ahol értékes Feldobox élményutalványokat nyerhettetek.

"Most,hogy ennyien bebizonyították, hogy az élet a komfortzónán kívül kezdődik, itt az ideje, hogy az UNIQA is kilépjen a komfortzónájából. Ha érdekel, hogyan teszi ezt, iratkozz fel a www.cherrisk.com oldalon, hogy az elsők közt megtudd!"

(x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.