londoni zavargások Kristen Stewart Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat-filmek főhőse, Kristen Stewart épp Londonban forgatja legújabb filmjét - de a zavargások miatt veszélybe kerülhet a színésznő élete és a forgatás is.

Kristen Stewartnak hirtelen sok szabadideje lett - a londoni zavargások miatt biztonsági okokból fel kellett függeszteni a "Snow White and the Hunstman" című film forgatását. A 21 éves színésznőre és filmbeli partnerére, Chris Hemsworth-ra hat rendőr vigyáz.

AFP
AFP

A városból azonnali hatállyal vidékre kellett menekülniük, hogy még véletlenül se kerüljenek közel a veszélyes negyedekhez. A stáb tagjai semmiképp sem mehetnek a városközpont felé - a korábbi támadások, a rendbontók és az egyre nagyobb horderejűvé váló zavargások a film elkészültét is veszélyeztethetik. Kristen másik filmbeli partnere, Charlize Theron még nem érkezett meg Angliába - így ő még biztonságban van.

Össznépi őrület - Ezekre bulizz a Szigeten!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20110809-ossznepi-orulet-ezekre-bulizz-a-szigeten.htmlVége! Búcsúznak a Született feleségek!http://www.life.hu/szorakozz/20110808-befejezodik-a-szuletett-felesegek-tevesorozat.html7 álnéven is alkotó író, akit ismerned kellhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110805-irok-akik-alneven-is-tudtak-remekmuveket-alkotni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.