Robert Pattinson Hajnalhasadás Kristen Stewart szex szexjelenet Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewart és Robert Pattinson olyannyira belelendült az Alkonyat utolsó részének forgatásába, hogy a szexjelenetük egy részét ki kellett vágni a filmből.

A Hajnalhasadás első epizódját november 17-én mutatják be hazánkban, de persze az igazán erotikus részeket nem láthatjuk. Kristen korábban azt vallotta, hogy a Breaking Down szexjelenetének forgatásán egyáltalán nem úgy érezte magát, mintha egy filmben dolgozna, és cseppet sem illett a dolog az eddigi - sok mindent nem mutató - jelenetek sorába.



A filmet jegyző stúdió mindenképp azt akarta, hogy a mozit korhatár nélkül megnézhessék a rajongók, így újra kellett vágni. Amerikában az MPAA korhatárbizottság az újravágás után megadta a PG13-as minősítést, így tizenhárom éves kor alatt kell csak felnőtt kísérő jelenléte a vetítésen. Ha az újravágás nem történt volna meg, tizenhét lett volna a korhatár... A filmet Bill Condon rendezte, aki maga is elismerte, hogy a besorolás miatt volt szükség még több utómunkálatra, és azt is elárulta, hogy Kristen tényleg nagyon beleélte magát minden egyes jelenetbe.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.