Súlyos trauma érte gyerekkorában: Elrabolták a TV2 műsorvezetőjét

műsorvezető Liptai Claudia rablás Megasztár gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó családi emlékekről mesélt Liptai Claudia Till Attila Propaganda című műsorában. 

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Kattints a galériáért!


A Megasztár műsorvezetője elmondta, nagyon fél attól, hogy Panka lányának valami baja eshet, eltűnhet, éppen ezért óvodából is egy nagyon biztonságosat választott neki. ,,Annak nagyon örülök, hogy van egy kód az ajtónál. Ez persze nem csak azért fontos, hogy idegenek ne mehessenek be, hanem azért is, hogy a gyerekek véletlenül se mehessenek ki. Nagyon félős szülő vagyok. Gyerekkoromban is rettegtem, ha elmentek anyukámék, hogy sosem jönnek vissza" - vallotta be Liptai.

A műsorvezető félelme valószínűleg onnan jöhet, hogy pici korában elrabolták - írja a Blikk. ,,Engem egészen kicsiként, alig egy sarokra a lakásunktól elraboltak. Anyukám bement a sarki kisközértbe zsemléért, engem meg a babakocsiban hagyott. Arra jött ki, hogy egy nő már a sarkon tolta a babakocsit, és amikor anyám utánarohant, alig akarta elengedni, azt hajtogatta, hogy ez az ő gyereke! Anyám úgy kapta ki a kocsit a kezéből" - mesélte a műsorvezető.

Lehetséges, hogy Claudia félelme miatt a lánya sem szeret egyedül lenni. ,,Ő sem tud egyedül meglenni. Nekünk belső szintes a lakásunk, és ő mindig azon a szinten szeret lenni, ahol én vagyok. Ha nem lát, máris szólongat. Az elmúlt fél év nagyon közel hozott minket egymáshoz, sokkal jobban megismertem a lányom. Hegyi Barbara barátnőm mondta, hogy az anya és a gyerek a legkisebb egység, ami létezik. Én amíg élek, az édesanyja leszek, és felelősséggel tartozom érte" - vallotta a műsorvezető.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.