25 évesen elhunyt az ismert énekes testvére - Mi lesz most a tízhónapos gyermekével?

halál Nick Carter Backstreet Boys
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Backstreet Boys egykori szőke szépfiúja, Nick Carter húga a napokban elhunyt. A lány mindössze huszonöt éves volt.
"A család most gyászol, a történtek csakis ránk tartoznak. Nagyon fáj nekünk az imádott Leslie halála"

AFP
AFP

Nick, Aaron és a tragikus hirtelenséggel elhunyt Leslie Carter itt még együtt
Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a képre!

Leslie maga is a zenei pályát választotta. 2008-ban ment férjhez, lánya, Alyssa Jane Ashton 2011 áprilisában született. A lány szerepelt a családjáról készült reality sorozatban, a House of Cartersben 2006-ban. A család szerint Leslie nem akart meghalni. Állítólag a lány örült, hogy az utóbbi időben már távol került a showbusiness világától, és csak a kisbabájának és a családjának élt.

Tipp! Képek a tragikus sorsú Sharonról, Polanski brutálisan meggyilkolt feleségéről. Kattints a galériáért!



Súlyos trauma érte gyerekkorában: Elrabolták a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120131-liptai-claudiat-kislanykent-elraboltak.htmlSzerették és még többen gyűlölték - Ki az igazi Vaslady?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120130-mi-van-a-vaslady-pancelja-mogott.htmlMajdnem meghalt szülés közben a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120129-majdnem-meghalt-szules-kozben-a-gyonyoru-szineszno.htmlKi a tégla? - Colin Firth és a magyarnyelv-tudáshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120126-colin-firth-es-a-magyar-nyelvtudas.htmlHíres sztárok, akik idén töltik be az 50-ethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120127-sztarok-akik-2012ben-toltik-be-az-50et.html73 éves korában elhunyt a Vészhelyzet színészehttp://www.life.hu/szorakozz/20120126-73-eves-koraban-elhunyt-a-veszhelyzet-szinesze.htmlSzakított a Megasztár szerelmespárjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120125-szakitott-a-megasztar-szerelmesparja-lakatos-yvette-es-toth-adam.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.