testvér színész család sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a szexi hírességek az élő bizonyítékai annak, hogy a bombázó külső és a kivételes tehetség titka minden bizonnyal a génekben rejtőzik. Az egyetlen kérdés csupán az, hogy a tesó képes lesz-e túlszárnyalni a másikat, vagy örökre a szupersztár árnyékában marad.

1. Kim és Kourtney Kardashian

Az új évezredben az egzotikus szépségű modell-színésznő és 1,5 évvel idősebb nővére jól példázza az amerikai kultúra emblematikus sekélyességét. A dupla K-s testvérek közül eleinte inkább Kim volt az, aki hírhedt szexvideójának és botrányos életének köszönhetően uralta a nemzetközi címlapokat, ám 2007-ben Kourtney is elindult a népszerűség útján, és a Maxim magazinban az egész világ megcsodálhatta tökéletes alakját. Mindketten az amerikai Keeping Up with the Kardashians című valóságshow-ban robbantak be a köztudatba, majd a sikereket meglovagolva 2010-ben megjelentették közösen írt könyvüket, a Kardashian Konfidentialt. A nővérek alig néhány év alatt valóságos üzletbirodalmat építettek ki az edzésterv DVD-ktől kezdve a parfümökig, és a becslések szerint vagyonuk több tízmillió dollárra rúg.

AFP
AFP

2. Emily és Zooey Deschanel

A szépséges amerikai színésznő és bájos húga sikeresek és nagyon tehetségesek. A művészet iránti szenvedélyes rajongás náluk családi vonás, hisz édesapjuk többszörös Oscar-jelölt operatőr, és édesanyjuk is a filmiparban dolgozik. Emily pályafutása tévés vendégszereplésekkel kezdődött, majd 2005-ben elnyerte a Dr. Csont című amerikai sorozat női főszerepét, amivel elindult a világhír felé. Zooey kamaszkorában az építészet felé kacsintgatott, ám érdeklődése később a zene, illetve a filmezés felé fordult, és azóta is igyekszik lépést tartani híres nővérével. A csinos testvérek támogatják egymás karrierjét, ám hangsúlyozzák, hogy mindig őszintén elmondják egymásról a véleményüket. Abban is egyetértenek, hogy a színészet egy nagyon kemény, sokszor áldozatokkal járó mesterség, ami korántsem az üres csillogásról és a külsőségekről szól.

AFP
AFP

3. Jessica és Ashlee Simpson

Bár énekhang és tehetség tekintetében a testvérpár erősen jellegtelen, szépségüket nem lehet kétségbe vonni. A bennfentesek szerint a szőke énekesnő mindig is féltékeny volt húga karcsú alakjára, és évek óta komoly testképzavarral küzd, ráadásul Jessica a terhessége alatt nagyon elhízott, amiért rengeteg negatív kritikát kapott. Az összetartásról híres Simpson család természetesen védelmébe vette a kismamát, és Ashlee azt mondta egyik nyilatkozatában, hogy Jessica egy tökéletes szexszimbólum, és a legtöbb ember ölni tudna egy ilyen érzéki testért. A híres rokonok cáfolják az egymással való állandó versengést, amire egyértelmű bizonyíték, hogy tavaly közös divatcég építésébe kezdtek, és Ashlee már most "szerelmes" nővére csodaszép kislányába.

AFP
AFP



4. Penélope és Monica Cruz

A két testvér közötti hasonlóság nem pusztán a külsőben rejtőzik, de az érzéseikben is megnyilvánul: nem szívesen beszélnek a magánéletükről, nem feltétlenül hisznek a házasságban, és mindkettőjüknek az édesanyjuk a példaképük. A testvérek 4 éves koruktól tanultak balettozni, de míg az Oscar-díjas szépség a színészi pálya felé kacsintgatott, addig húga 17 évesen a híres spanyol táncos, Joaquín Cortés együtteséhez csatlakozott. Mivel Monica nem beszél túl jól angolul, nehezen tudja elképzelni karrierjét az álomgyárban, de a hírek szerint egyre elszántabban dolgozik azért, hogy a tengerentúlon is elismert színésznővé válhasson. A komoly nemzetközi sikerek ellenére Penélope egy interjúban arról beszélt, hogy testvére sokkal szebb, mint ő, és legalább annyira tehetséges.

AFP
AFP



5. Kylie és Dannii Minogue

Az ausztrál popsztárt senkinek sem kell bemutatni, és valószínűleg sokan hallottak már gyönyörű és tökéletes alakú hugicájáról is. Dannii Minogue a '80-as években tűnt fel először egy ausztrál tiniműsor-sorozatban, és furcsamód ebben az időben sokkal népszerűbb volt, mint nővére. Bár mindketten énekelnek, Kylie sokkal képzettebb és elismertebb előadóművész, ennek ellenére szinte bálványozza Dannii-t, és úgy véli, hogy húga komoly sikereket fog elérni a szakmában. A Minogue lányok kapcsolata nem volt mindig konfliktusmentes, de Dannii úgy nyilatkozott egy interjúban, hogy egyáltalán nincs köztük rivalizálás, és nagyon jó testvérek. Miközben az aprócska szexbomba szólókarrierjének 25. évfordulóját egy hamarosan megjelenő válogatásalbummal ünnepli, vadóc hugicájáról olyan pletykák keringenek, hogy szerelmi viszonyt folytatott az X-Factor szülőatyjával, Simon Cowell-lel.

AFP
AFP



6. Hilary és Haylie Duff

Gyönyörű mosoly és melegbarna szemek: a kicsi Duff lányokat filmproducer édesanyjuk íratta színjátszó szakkörbe, és később mindketten szerepeltek A diótörő című darabban. Hilary számára a nagy áttörést a Lizzie McGuire című televíziós show hozta, majd később bebizonyította, hogy rendkívül magabiztos és sokoldalú színésznő. Haylie - húgához hasonlóan - szintén a színészet felé fordult, az igazi hírnevet a Nevetséges Napóleonban nyújtott alakítása hozta meg számára. Emellett társszerzőként közreműködött testvére három albumán, és több reklámfilmben is szerepeltek már együtt. Hilary remek üzletasszony, aki a szórakoztatóipar minden területén jelen van, ám legtöbbször abban az időben került a címlapokra, amikor a Backstreet Boys-os Nick Carter kisöccsével járt. Annak ellenére, hogy a filmvásznon egymással versenyeztek, a nővérek mindig elválaszthatatlan barátok maradtak, és mindenben számíthatnak egymásra.

AFP
AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.