Kiújulhat a viszály Stohl András és Sebestyén Balázs között

televízió Stohl András viszály RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiújulhat a korábbi viszály Stohl András és Sebestyén Balázs között. A Life.hu ugyanis úgy értesült, hogy az ősszel startoló RTL2-n indul majd a VV6, aminek Stohl András lenne a műsorvezetője. Vajon mit szól ehhez Sebestyén Balázs?

Stohl András és Balázs épp a ValóVilág című műsorban kaptak hajba annak idején. A történetet maga Stohl mesélte önéletrajzi könyvében. "Egyszer összeraktak minket. Nem mondanám, hogy jól sült el. Balázs korábban azt nyilatkozta, hogy nagyra tartja a munkámat, de aztán jöttek igazán furcsa dolgok is tőle. Nagyon profin csinálta a műsort, s még azt is, ahogyan megpróbált megalázni engem. Vezettük közösen a műsort, jött a szokásos, a szavazást lezárom, a kezem találkozik jelenet. De Balázs váratlanul azt mondta, hogy amikor a bal heréd találkozik a mappával... Én meg csak néztem, és gondoltam magamban, hogy te teljesen hülye vagy? Mindezt élőben.

Fotó: Szabó Balázs, Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Szabó Balázs, Tuba Zoltán [origo]

Elég nehéz bevallani, de ezzel az utolsó balesettel jól betettem saját magamnak. Teret adtam Balázsnak. Én magam csináltam magamnak a konkurenciát. Most már ő akarja csinálni a ValóVilágot, leadta az X-Faktort. Hát csinálja. Ez már úgysem az a ValóVilág, mint amit én imádtam, amiben lubickoltam..." - mondta Stohl, aki szerint Balázs maga jelentkezett, hogy vezesse a műsort. Balázs később ezt hevesen tagadta. Ám most újra egymásnak feszülhet a két nagyágyú, hiszen úgy tudjuk, hogy az ősszel induló RTL2-n tűzik majd műsorra a ValóVilág hatodik szériáját és állítólag Stohlt kérték meg, hogy vezesse. Az még egyelőre nem derült ki, hogy Balázzsal felváltva - ami igazán pikáns helyzetet szülne - vagy egyedül.

Viszik a fóti házat? Bankoknál könyörög hitelért Stohlhttp://www.life.hu/legykepben/20120508-viszik-a-foti-hazatbankoknal-konyorog-hitelert-stohl-lifehu-exkluziv.htmlNagy bajban van Stohl! Nem kap fizetést!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120507-nagy-bajban-stohl-nem-kap-fizetest.htmlStohl áldozata végigsírta a kártérítési per tárgyalásáthttp://www.life.hu/legykepben/20120504-stohl-andras-aldozata-k-pali-bacsinak-a-lanya-vegigsirta-a.htmlKórházba került Stohl kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-korhazba-kerult-stohl-andras-kislanya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.