Falusi Mariann Videolife Szily Nóra Egy kávé Szily Nórával sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra arról faggatta Falusi Mariannt, hogy most egyedül van-e, és vágyik-e támaszkodásra.


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



Falusi Mariann: "Nekem mániám a szerelem" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110701-falusi-mariann-nekem-maniam-a-szerelem-szily-nora-interjuja.htmlDurván kiosztották a fiatal énekesnőt a TV2 reggeli műsorábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-durvan-kiosztotta-herczeg-zoli-es-vujity-tvrtko-a-tv2-mokkajaban.htmlStohlt tönkretette a drog? Ez lehet az oka az eltűnésénekhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-uj-fejlemeny-stohl-andrast-tonkretette-a-drog.htmlEddig titkolták kapcsolatukat, de most lebukott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120702-lebukott-a-ket-hollywoodi-sztar-ashton-kutcher-es-mila-kunis.htmlNem tud a haknikból megélni a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120703-nem-tud-a-haknikbol-megelnia-vv-vera-ezert-segelyt-igenyelt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.