Új csatornát indít a TV2

TV2 tévé tévéadó ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
SuperTV2 néven ősszel új csatornával bővül a TV2 csoport kínálata, ahol elsősorban szórakoztató és prémiumtartalmakat láthatunk majd.

A TV2 anyacége, a ProSiebenSat.1 hazai kínálatában a TV2 mellett jelen van a nőket megcélzó FEM3 és a tavaly indított, elsősorban férfi célközönséget megcélzó PRO4 is. Ősszel tovább bővül a portfólió és SuperTV2 néven új kábelcsatorna indul, amelyen HD minőségben sugároznak szórakoztató tartalmakat - adta hírül a csatorna. A kínálatban sorozatokra, premierfilmekre, nagy költségvetésű, saját gyártású műsorokra számíthatunk majd, sőt, lesz olyan is, hogy a SuperTV2 nézői előbb láthatnak adásokat a TV2 nézőinél.

TV2
TV2

Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója

Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója szerint a bővülés egyértelműen mutatja, hogy a tulajdonosok elégedettek a TV2 eredményeivel és komoly potenciált látnak a hazai piacban. Mindemellett a TV2 megerősítésére is sor kerül, az őszi műsorstruktúra legfontosabb eleme a világ egyik vezető tehetségkutató formátuma, a The Voice című szuperprodukció.

Gyászol a Magyar Televízió: elhunyt a legendás műsorvezető, újságíróhttp://www.life.hu/szorakozz/20120502-gyaszol-a-magyar-televizio-elhunyt-a-legendas-musorvezeto-ujsagiro.htmlFiatalabbra cserélték a televíziós műsorvezetőt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110411-fiatalabbra-csereltek-bay-eva-musorvezetot.htmlKínos baki: Hatalmas izzadságfolt csúfította a magyar híradós ruhájáthttp://www.life.hu/legytrendi/20120601-durva-baki-hatalmas-izzadsagfolt-csufitotta-a-magyar-hirados-ruhajat.htmlTiszta apja a TV2 híradósának kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111130-ime-bochkor-gabor-es-varkonyi-andrea-tunderi-kislanya-nora.htmlAmit el lehet rontani, azt el is rontják - Így öltöznek a hazai híradósokhttp://www.life.hu/legytrendi/20110928-amit-el-lehet-rontani-azt-el-is-rontjak-igy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.