színésznő Marilyn Monroe film szex mozi leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marilyn Monroe életéről ismét életrajzi könyv készül, a szerző pedig állítja, a dívának több igen szaftos kalandban is része volt, méghozzá nőkkel.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


Tony Jerris Jane Lawrence-szelLassan hajolt oda, és úgy csókolta meg a számat, hogy szinte levegő után kapkodtam"

http://marilynmonroemylittlesecret.blogspot.hu
http://marilynmonroemylittlesecret.blogspot.hu

Kattints és nézz szexi képeket (is) Marilyn-ről! (18+)

A románc úgy indult, hogy Jane lett Marilyn hivatalos rajongói klubjának az elnöke, így igen sokszor találkoztak, 1955-ben azonban megváltozott a kapcsolatuk. A kissé túl sok pezsgőt és gyógyszert fogyasztott Marilyn ugyanis csókolgatni kezdte a tizenhat éves Lawrence combját, a száját, majd a hálószobában szexuális örömökben részesítette a fiatal lányt. A dolog itt nem állt meg, Jane és a díva többször együtt voltak, sőt, Jane ekkor ismerte fel, hogy a nőkhöz vonzódik.

Állítólag később még öt alkalommal kerültek hasonlóan intim helyzetbe, és a nő mindig ódákat zengett Marilyn hálószobabeli képességeiről. A viszonyuk végképp tudatosította Jane-ben, hogy a nőkhöz vonzódik, de Marilynt nem tartotta leszbikusnak. "Ő egyszerűen csak nagyon szabadelvű volt. Nyitott volt mindenre, semmi ilyesmit nem utasított el" - vallotta Jane, aki egészen Marilyn haláláig nagyon szoros barátságot ápolt a színésznővel.

Tipp! Angelina Jolie forró szexjelenete egy másik nővel! Kattints a képekért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.