Zámbó Krisztián indul az új X-Faktorban

X-Faktor Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz lehet Zámbó Jimmy árnyékában énekesi pályafutásba kezdeni fiának, Krisztiánnak.

Krisztián korábban még lemezt is adott ki, azonban nem volt igazán átütő sikere még annak ellenére sem, hogy a hangja nagyon hasonlít Jimmyére. Krisztián nemrég jelentkezett a szombaton kezdődő új X-Faktorba. "Láttam Jimmy fiát, azt hiszem, az egyik mentor még rá is kérdezett, hogy a névazonosság rokonságot is jelent-e, vagy nem. Arra már nem emlékszem, hogy mi volt a válasz, de biztos, hogy ő volt az" - árulta el a Blikknek egy informátor, aki nézőként volt jelen a felvételen.

www.zambokrisztian.hu
www.zambokrisztian.hu

"Amióta a világon létezik az X-Faktor, azóta figyelemmel kísérem. Szeretem, mert ki tudja hozni az emberekből azt a pluszt, amelyet eddig nem tudtak megmutatni. Amikor Magyarországon is elindult, sokat gondolkodtam, hogy megméressem-e magam, a mentorok kiléte azonban meggyőzött. Mind a négyüket nagyon tisztelem, kíváncsi vagyok a véleményükre. Nekik elhiszem, hogy van-e helyem a pályán. Amit eddig elértem, abban semmi protekciót nem használtam. Sokáig nem is tudtam, hogy elkezdjek-e énekelni. Amikor édesapám még élt, akkor azért nem, mert az árnyékában lettem volna, amikor meg elhunyt, akkor azért, mert tiszteltem. Aztán három-négy éve édesanyám unszolására eldöntöttem, hogy belevágok. A jóisten megáldott azzal, hogy apám hangjával élek, s ez nagyobb ajándék, mint egy lottóötös. Amikor színpadra lépek, akkor érzem, hogy fentről figyeli minden lépésemet. Tudom, örülne neki, hogy azt csinálom, amit szeretek, amiben ő is sikert sikerre halmozott. Ugyanakkor igazi profi volt, mindig az jár az eszemben, hogy vajon mit kritizálna, mit javasolna, hogyan legyek jobb. Ez vezet az utamon az X-Faktorban is. A legfontosabb tanácsa pedig mindig ott cseng a fülemben, akárhányszor a mikrofont a kezembe fogom: soha ne elégedj meg magaddal! Ezt mondta mindig, én e szerint élek" - mesélte a Blikknek Krisztián.

"Mindenkinél jobban érdeklik az embereket azoknak a gyermekei, akiknek az édesanyjuk vagy édesapjuk híres. Ez a kapcsolat azonban ugyanakkora teher is, amekkora előny. Ha jól szerepelnek, akkor a nézők örülnek, ha rosszul, az átlagosnál is nagyobb a kárörvendés. Mi azonban nem az alapján szelektálunk, hogy híresség-e a jelentkező valamelyik szülője, számunkra csak az a fontos, hogy megvan-e az énekesben az X-Faktor" - árulta el a a műsor producere.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.