Zámbó Krisztián indul az új X-Faktorban

2012.08.30. 18:06

Nehéz lehet Zámbó Jimmy árnyékában énekesi pályafutásba kezdeni fiának, Krisztiánnak.

Krisztián korábban még lemezt is adott ki, azonban nem volt igazán átütő sikere még annak ellenére sem, hogy a hangja nagyon hasonlít Jimmyére. Krisztián nemrég jelentkezett a szombaton kezdődő új X-Faktorba. "Láttam Jimmy fiát, azt hiszem, az egyik mentor még rá is kérdezett, hogy a névazonosság rokonságot is jelent-e, vagy nem. Arra már nem emlékszem, hogy mi volt a válasz, de biztos, hogy ő volt az" - árulta el a Blikknek egy informátor, aki nézőként volt jelen a felvételen.

www.zambokrisztian.hu

"Amióta a világon létezik az X-Faktor, azóta figyelemmel kísérem. Szeretem, mert ki tudja hozni az emberekből azt a pluszt, amelyet eddig nem tudtak megmutatni. Amikor Magyarországon is elindult, sokat gondolkodtam, hogy megméressem-e magam, a mentorok kiléte azonban meggyőzött. Mind a négyüket nagyon tisztelem, kíváncsi vagyok a véleményükre. Nekik elhiszem, hogy van-e helyem a pályán. Amit eddig elértem, abban semmi protekciót nem használtam. Sokáig nem is tudtam, hogy elkezdjek-e énekelni. Amikor édesapám még élt, akkor azért nem, mert az árnyékában lettem volna, amikor meg elhunyt, akkor azért, mert tiszteltem. Aztán három-négy éve édesanyám unszolására eldöntöttem, hogy belevágok. A jóisten megáldott azzal, hogy apám hangjával élek, s ez nagyobb ajándék, mint egy lottóötös. Amikor színpadra lépek, akkor érzem, hogy fentről figyeli minden lépésemet. Tudom, örülne neki, hogy azt csinálom, amit szeretek, amiben ő is sikert sikerre halmozott. Ugyanakkor igazi profi volt, mindig az jár az eszemben, hogy vajon mit kritizálna, mit javasolna, hogyan legyek jobb. Ez vezet az utamon az X-Faktorban is. A legfontosabb tanácsa pedig mindig ott cseng a fülemben, akárhányszor a mikrofont a kezembe fogom: soha ne elégedj meg magaddal! Ezt mondta mindig, én e szerint élek" - mesélte a Blikknek Krisztián.

"Mindenkinél jobban érdeklik az embereket azoknak a gyermekei, akiknek az édesanyjuk vagy édesapjuk híres. Ez a kapcsolat azonban ugyanakkora teher is, amekkora előny. Ha jól szerepelnek, akkor a nézők örülnek, ha rosszul, az átlagosnál is nagyobb a kárörvendés. Mi azonban nem az alapján szelektálunk, hogy híresség-e a jelentkező valamelyik szülője, számunkra csak az a fontos, hogy megvan-e az énekesben az X-Faktor" - árulta el a a műsor producere.

Barabás Éva: "Meg kellett tanulni egymás szeretetnyelvét"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120527-barabas-eva-meg-kellett-tanulni-egymas-szeretetnyelvet-egy-kave.html Kitartott szeretőből politikai szövetséges - Hírhedt diktátorfeleségekhttp://www.life.hu/szorakozz/20120828-a-politikai-szovetseges-a-csillogo-sztar-es-az-amokfuto-.html Mi bedőltünk neki! Ilyen a végzetes vonzerő, ami soha nem enged elhttp://www.life.hu/szorakozz/20120823-otletes-reklam-vegzetes-vonzero-ami-soha-nem-enged-el.html Brit filmklasszikusok - 10 film, amit neked is látnod kellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120827-szorakozas-mozi-program-10-brit-film-amit-neked-is-latnod.html Kórházba került a népszerű rockzenészhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120827-johnny-hallydayt-szivproblemakkal-korhazban-kezelik.html Gregor Bernadett: "Borzalmas hónapokat éltem át"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120526-gregor-bernadett-borzalmas-honapokat-eltem-at-egy-kave-szily.html

 


 

Zámbó KrisztiánZámbó JimmyX-Faktor