Remek koncertek és különleges kiegészítők - Programkörkép hétvégére

Zorán koncert mozi programajánló segély Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem tudod, hol töltsd el az első hűvös őszi hétvégét? A borfesztiválok és szüreti mulatságok mellett még van miből válogatnod, hiszen koncertek és vásári forgatag is várnak a következő napokban. Íme a Life.hu kedvencei!

1. Koncert szombat estére

Nem sokáig élvezheted már a szabadtéri szórakozóhelyek szépségeit. Szombaton a Zöld Pardonban Péterfy Bori & Love Band ad koncertet - használd ki ezt a remek alkalmat arra, hogy bulizz egy nagyot Budapesten!

Helyszín: Zöld Padron
Időpont: szeptember 15.
Bővebb infó: http://zp.hu/nyito

2. Mozizz a hétvégén!

Ha nincs kedved otthon ülni, és csak egy jó kis filmre vágysz, szemezgess a heti kínálatból. Mi a Fékezhetetlen című filmre voksolunk, főképp Shia LaBeouf és Tom Hardy miatt. Ha pedig romantikára vágysz, nézd meg az Édesnégyes című mozit a bájos Emily Blunt főszereplésével, mely egy szerelmi sokszög történetét meséli el.

3. Vásárolj be őszre!

Itt az idő, hogy beszerezz néhány extra kiegészítőt a hűvösebb időre. Idén utoljára lesz szabadtéren a WAMP design vásár, így még jobban élvezheted a sétát a mesés ékszerek, táskák, ruhák és különleges élelmiszerek között. Lepd meg magad egy egyedi pénztárcával vagy egy feltűnő karkötővel, és máris sokkal szebben indul az ősz!

Helyszín: Budapest, Erzsébet tér
Időpont: szeptember 16., 11:00-19:00
Bővebb infó: http://wamp.hu/hu

4.. Segélykoncert a kutyusokért

Zorán, Radics Gigi és Bíró Eszter közreműködésével Első-Segélykoncert címen jótékonysági koncert lesz vasárnap a gazdátlan és sérült kutyák megsegítésére a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Ha te is szíveden viseled az állatok sorsát, és van kedved egy zenés vasárnaphoz, akkor itt a helyed!

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad
Időpont: szeptember 16., 18:00
Bővebb infó: http://www.vigyelhaza.hu/

Vigyél Haza! Alapítvány
Vigyél Haza! Alapítvány

Demcsák Zsuzsa és Vitray Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.