Összebalhézott Alekosz és VV Cristofel

talkshow balhé TV2 Frizbi Hajdú Péterrel Alekosz VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásnak feszült Alekosz és VV Cristofel a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

Szócsatába keveredett a ValóVilág két szájhőse. Az egykori valóságshow-győztes tortája is a földön kötött ki, miután felszólította a fiatal macsót, hogy távozzon a magyar közéletből. A két férfinak korábban közös barátnője is volt: VV Veronika. "Szerintem ezután, hogy a születésnapi tortámat a földhöz vágta és nekem akarta dobni, nincs miről beszélni. Mégis meg szeretném kérni, hogy haladéktalanul távozzon a magyar közéletből, a magyar médiából! Erre nincsen szükség és úgy érzem, úgy gondolom, ez volt az utolsó beszélgetés, amit Cristofellel egy asztalnál lefolytattam" - idézi Alekoszt a Stop.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Alekosz, én sok boldogságot kívánok neked az életben! Te egy főnyeremény vagy! Az utolsó szavam az, hogy csókold meg az injekciós popómat és finom a torta!" - nevetett a kubai macsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.