Összebalhézott Alekosz és VV Cristofel

2012.09.13. 7:58

Egymásnak feszült Alekosz és VV Cristofel a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

Szócsatába keveredett a ValóVilág két szájhőse. Az egykori valóságshow-győztes tortája is a földön kötött ki, miután felszólította a fiatal macsót, hogy távozzon a magyar közéletből. A két férfinak korábban közös barátnője is volt: VV Veronika. "Szerintem ezután, hogy a születésnapi tortámat a földhöz vágta és nekem akarta dobni, nincs miről beszélni. Mégis meg szeretném kérni, hogy haladéktalanul távozzon a magyar közéletből, a magyar médiából! Erre nincsen szükség és úgy érzem, úgy gondolom, ez volt az utolsó beszélgetés, amit Cristofellel egy asztalnál lefolytattam" - idézi Alekoszt a Stop.hu.

Fotó: TV2

"Alekosz, én sok boldogságot kívánok neked az életben! Te egy főnyeremény vagy! Az utolsó szavam az, hogy csókold meg az injekciós popómat és finom a torta!" - nevetett a kubai macsó.

Orosz filmklasszikusok - 10 film, amit neked is látni kellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120905-mozi-film-szorakozas-orosz-filmklasszikusok-10-film-amit-neked.html Ő aztán nem szégyenlős! Meztelenül, méregdrága ékszerekben pózol a 26 éves énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120910-lana-del-rey-enekesno-meztelenul-pozol-a-gq-magazinban.html Íme a Dallas fiatal szívtiprója egy szál alsónadrágban, eszméletlenül kockás hassalhttp://www.life.hu/szorakozz/20120905-ime-a-dallas-fiatal-szivtiproja-jesse-metcalfe-szinesz-aki-jatszott.html Milliókért mutatja meg táncos lábát Tóth Gabihttp://www.life.hu/szorakozz/20120912-milliokat-kapnak-a-szombat-esti-laz-szereploi-a-jeloltek-kozott.html Bezzeg a sorozatban így sosem látni - Szexis képsorok A mentalista sztárjárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120910-igy-meg-sosem-lattuk-szexis-kepsorok-a-mentalista-cimu.html
AlekoszVV CristofelFrizbi Hajdú PéterrelbalhétalkshowTV2