konkurencia TV2 műsorvezető átigazolás szerződés Majka Heti Hetes rapper RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL 2-es csatornán hamarosan az ózdi hős is osztja majd a poénokat, hiszen első alkalommal november elején ül be a "hetek" közé.

Majka az utóbbi időben a TV2-höz kötődött, hiszen vezette a Nagy Duettet Liptai Claudiával és az Ezek megőrültek című műsort is, de őszre egyáltalán nem kapott képernyős munkát a csatornától. Így aztán váltott, és aláírt a Heti hetesnek. - értesült a Blikk.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Valóban megállapodtunk, Majka több adásban is vendégünk lesz. Ő egy friss, civil hang, akinek a véleményére nemcsak a saját generációja lehet kíváncsi, hanem mások is. Szerintem nagyon jó lesz" - mondta Ónodi György, a műsor főszerkesztője. Majka mindössze annyit mondott a megkeresésünkre, hogy "sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarja a hírt". Mint arról már beszámolt a Blikk, Hernádi Judit elhagyja a Heti hetes csapatát, a helyén váltják majd egymást a szereplők: Váncsa István, Kern András és Majka is beül a székébe.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.