Milo Ventimiglia forgatás Menton Nicole Kidman hercegnő Grace Kelly életrajzi film Franciaország mozi Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman kapta meg a tragikus sorsú Grace Kelly szerepét a 2014-ben mozikba kerülő produkcióban.

A készítők nem életrajzi filmre gondoltak, sokkal inkább egy olyan alkotásra, amely azt az időszakot mutatja be, amikor Monaco összetűzésbe került Franciaországgal. 1962-ben ugyanis a hercegnő mindent megtett azért, hogy megóvja országát a puccstól, és többször Grace diplomáciai érzékének köszönhetően rendeződtek a viszonyok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kidmannél megfelelőbb szépséget nem is választhattak volna a szerepre - állítja a mozifilm egyik készítője. A sztár ugyanis bájos, alkata királynői és több kosztümös alkotásban is bizonyította már tehetségét. A forgatás egyébként már javában zajlik a franciaországi Mentonban, Nicole pedig úgy tűnik, tökéletesen bevált. Rövid, göndör szőke haját kendővel, arcát napszemüveggel takarják el, és gyöngysort visel, így pedig valóban olyan, mint a néhai hollywoodi sztár. A produkció körülbelül 30 millió dollárba kerül, sztárjai pedig Kidman mellett Tim Roth, Parker Posey és Milo Ventimiglia lesznek.

Nicole Kidman 45 évesen is igazán szexihttp://www.life.hu/life/galeria/20120823-nicole-kidman-szineszno-45-evesen-is-igazan-szexi-a-v.htmlNem volt más választása: ettől a pazar luxuslakástól kellett megszabadulnia Nicole Kidmannekhttp://www.life.hu/hazitunder/20120809-nicole-kidman-eladja-meses-new-yorki-ingatlanjat-ime-a-luxuslakas.htmlElragadó fotó: Nicole Kidman a Harper|s Bazaar címlapján kislányávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120508-elragado-foto-nicole-kidman-a-harpers-bazaar-cimlapjan-kislanyaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.