Reflektorfénybe kerül Rúzsa Magdi testvére - Megszólalásig hasonlít a húgára

Rúzsa Magdi TV2 tehetségkutató énekesnő The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Megasztár, Rúzsa Magdi testvére a The Voice-ban mutatja meg magát.

Annamária le sem tagadhatná, hogy ő Rúzsa Magdi testvére, annyira hasonlít rá. Az egykori Megasztár-nyertes rengeteg tanáccsal látja el nővérét. Rúzsa Magdi nem először áll ki mellette, hanem mindig ott volt, amikor a nővérének szüksége volt rá. A részletekért nézd meg a TV2 Aktívjához készült videót!

Megtudtuk, mikor indul a The Voice a TV2-n!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-voice-tehetsegkutato-indul-a-tv2-szuperprodukcioja-oktoberben-startol.html"Nagy és izgalmas feladat" - Szabó Kimmel Tamás a Voice műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szabo-kimmel-tamas-a-voice-musorvezetoje.htmlDurva Photoshop vagy tökéletes ruha? - Irigyelni való idomokkal hódít a The Voice zsűritagjahttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-photoshop-aldozata-lett-vagy-durvan-lefogyott-a-the-voice-zsuritagja.htmlMilliókat kapnak a The Voice zsűritagjaihttp://www.life.hu/legykepben/20120815-ennyi-fizetest-kapnak-a-the-voice-mesterei-malek-andrea-somlo.htmlLelepleződtek a The Voice mesterei - Az Aktívban mutatták be őkethttp://www.life.hu/legykepben/20120806-a-tv2-aktiv-cimu-musoraban-kiderult-hogy-kik-lesznek-a.htmlMég a nagy bejelentés napján is tárgyalt a TV2 a The Voice zsűrijévelhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-ha-hinni-lehet-a-pletykaknak-a-the-voice-zsurijet-az.htmlÖsszeállt a The Voice mesternégyese?http://www.life.hu/legykepben/20120803-the-voice-caramel-malek-andrea-somlo-tamas-es-mezo-misi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.