Hétvégén fogad örök hűséget egymásnak a sztárpár

esküvő házasság ceremónia Nápoly Olaszország Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Nápolyhoz közeli, kis olaszországi faluban mondja ki a boldogító igent Jessica Biel és Justin Timberlake. A ceremónia hétvégén lesz, a vendégsereg azonban már korábban a helyszínre érkezett ünnepelni. 

A színész-énekes még decemberben, ötévnyi együttjárás után jegyezte el kedvesét, most hétvégén pedig oltár elé is vezeti Jessicát. A menyegző helyszínéül azért választottak egy apró itáliai falut, mert mindkettőjük számára sokat jelent a kis település.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznőnek természetesen nem kellett mindent egyedül megszerveznie, többen is segítettek neki az előkészületekben. Estee Stanley, Jessica stylistja átvállalta az esküvő megrendezését, a sztár koszorúslánya pedig legjobb barátnője, Lindsay Ratowsky lesz.

A vendégsereg napokkal ezelőtt, magánrepülőgéppel indult Olaszországba. Az ara azt követően érkezett a helyszínre, hogy Párizsban még utoljára felpróbálta esküvői ruháját az egyik neves dizájnerszalonban. A készülődés mellett azóta is folyamatos bulik vannak, a szerda esti ünneplést tűzijáték is követte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.