Ő lesz a Barátok közt új rosszfiúja - Ismerős?

sorozat Barátok közt Nagy Sándor szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November végén új szereplő tűnik fel a Mátyás király téren. Laurik Igor szerepében a Madách Színház népszerű tagja alakítja majd a sorozat új rosszfiúját.

A színész csupán pár hónapig lesz képernyőn, de össze fogja kuszálni a szálakat. Nagy Sándor az [origo]-nak elmesélte, miért örült annyira a felkérésnek és milyen elvárásokat fogalmazott meg magával szemben.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Korábban is kapott felkéréseket sorozatoktól, de nem vállalt egy szerepet sem. A Barátok közttel kivételt tett, egyből igent mondott az ajánlatra. "Mikor felhívtak telefonon és megkérdezték, vállalnám-e a nem éppen pozitív figura, Igor szerepét, nem sokat gondolkodtam. Mostanában az első megérzéseimre szoktam hagyatkozni, ezért belementem. Korábban úgy éreztem, ennek még nincs itt az ideje vagy éppen rengeteg más dologgal foglalkoztam, és nem fért volna bele" - magyarázta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.