Robert Pattinson Kristen Stewart katy perry színész Taylor Swift Justin Bieber szórakozás Rihanna énekesnő Adele Lady Gaga sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte irigylésre méltó az életük! Szépek, jóképűek, népszerűek, csillogó partikra járnak, a fél világ rajong értük. Ráadásul a bankszámlájukon egy egész vagyon várja, hogy elköltsék. A tinik (és idősebbek) kedvenc sztárjának lenni igazán kifizetődő szakma...

A Forbes magazin évről évre számtalan listát állít össze a leggazdagabbakról, a legjobban kereső hírességekről és tehetős üzletemberekről. Legutóbb a 30 éven aluli sztárok fizetését és vagyonát vették szemügyre és tárták a világ elé.

1. Taylor Swift (57 millió dollár)

Bár Magyarországon közel sem olyan népszerű a country-pop énekesnő, mint például az Egyesült Államokban, a nevét már mindannyian hallottuk. Azt talán eddig nem is sejtettük, hogy Taylor Swift vagyona mintegy 57 millió dollárral lett több az elmúlt 12 hónapban. A mindössze 23 éves sztár igazán megdolgozott a pénzéért, ebben az évben három albuma is platinalemez lett, dalait megállás nélkül játsszák a rádiók és egy igazán sikeres turnét tudhat maga mögött.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Justin Bieber (57 millió dollár)

Míg sokan felszisszennek, a tinédzserlányok felsikoltanak az énekes neve hallatán. Justin Bieber csak 18 éves, ennek ellenére az idén a bankszámlájára összesen újabb 55 millió dollár érkezett. A tinisztár élete persze nem könnyű, hiszen lépten-nyomon sikítozó, síró és autogramot kérő lánykák támadják le, mindezek mellett pedig énekelnie, dalokat szereznie, lemezfelvételeket készítenie és koncerteznie is "kell", ha ezt mind összeadjuk, Justin igazán megdolgozott a pénzéért.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Rihanna (53 millió dollár)

Bár a 24 éves énekesnőről legalább annyit hallani új frizurája, új tetoválása, valamely testrészének újabb megvillantása, új botrányos bulija miatt, mint slágerei okán, úgy tűnik, ez is szépen hoz a konyhára - ebben az évben konkrétan 53 millió dollárt. Bár Rihanna dalai sikeresek, mégis a legtöbben arra kíváncsiak, hogy vajon kibékül-e Chris Brownnal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Lady Gaga (52 millió dollár)

Szeretjük, vagy sem, egyre megy. Még csak 26 éves, de a nevét az egész világ ismeri! Lady Gaga ebben az évben koncertjeinek, dalainak és reklámjainak köszönhetően 52 millió dollárral lett gazdagabb, ami ha azt vesszük, hogy művészetét idáig is busásan megfizették, igazán szép summa.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Katy Perry (45 millió dollár)

Az énekesnő házassága ugyan zátonyra futott, 28 évesen mégis dollártízmilliókat tudhat a bankszámláján. Katy Perry bombaslágereivel a listák élét ostromolja, ez pedig a Forbes mezőnyében is előkelő helyet jelent a sztárnak!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Adele (35 millió dollár)

Adele mindössze 24 éves, sikeres, boldog feleség és édesanya, és mindezek mellett mesésen gazdag. Az énekesnő legújabb sikere, hogy elénekelhette a James Bond-kalandok vadonatúj epizódjának, a Skyfallnak a betétdalát, ami egyrészt megtiszteltetésnek sem utolsó, és valószínűleg újabb dollármilliókat hoz majd Adele-nek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Kristen Stewart (34,5 millió dollár)

Az Alkonyat-saga utolsó részét már vetítik a mozikban, de újabb és újabb sikerrel kecsegtető szerepekkel keresik meg a színésznőt, és úgy tűnik, szerelme, Robert Pattinson (természetesen ő is szerepel a Forbes listáján) is megbocsátotta kisiklását. Kristen Stewart karrierje szárnyal, filmes és reklámbevételei az idén 34,5 millió dollárral tették gazdagabbá az ifjú sztárt - és még csak 22 éves!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

8. Taylor Lautner és Robert Pattinson (26,5 millió dollár)

Izgalmas holtverseny! Míg Edward, alias Robert Pattinson az Alkonyat-filmekben elhódította Bellát, azaz Kristen Stewartot Jacob, vagyis Taylor Lautner elől, és a vámpírpár a valóságban is egymás "vérét szívja", addig a két ifjú sztár idei gázsija hasonlóképpen alakult. És persze azt sem felejthetjük el megemlíteni, hogy Taylor alig töltötte be a 20-at, és az imádott Robert is csak 26 éves! Bár a színészek nem keresnek olyan pompásan, mint az énekes(nő)k, az Alkonyat szinte még tinédzser sztárjainak így sem lehet oka a panaszra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Sztárok szépséghibával: a lyuk is lehet szexi!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121109-szorakozas-mozi-sztarok-akiknek-res-tatong-a-fogaik-kozott.html"Ültem egy padon, és csak bőgtem" - Sztárok, akik pontosan tudják, mit jelent a nélkülözéshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120927-mozfi-film-szorakozas-a-nyomorbol-a-hirnevig-ezek-a.htmlSztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.htmlBosszantó sztárok, akiket tényleg lehet utálni néhahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120406-6-sztar-akiket-tenyleg-lehet-utalni.htmlVudu-papnő, nyúlláb és szellemek - Sztárok, akik idegesítően babonásokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120404-sztarok-akik-megorjitoen-babonasak.htmlKöztünk élő legendák - Sztárok, akik egyesek szerint még ma is élnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120402-sztarok-akik-egyesek-szerint-meg-ma-is-elnek.htmlNem adják fel! - Sztárok, akik súlyos betegséggel küzdenekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120330-sztarok-akik-sulyos-betegseggel-kuzdenek.htmlKupidó nyila nem válogat - A legszebb szerelmi vallomások sztároktólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120302-13-celeb-szerelmi-vallomasa-neha-a-sztarok-is-ugy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.