Felrobbantották a TV2 stúdióját a Voice párbajozói

Caramel Mező Misi Somló Tamás TV2 Malek Andrea tehetségkutató műsor párbaj The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Speciális fénytechnikával megvilágított aréna, modoros műsorvezető, feszült Mesterek és könnyező énekesek: elkezdődtek a Voice párbajadásai. Ez alkalomból még Mező Misi is rendesen felöltözött, és otthon hagyta a hónaljvillantó mellényét.


Elsőként Caramel tesztelte versenyzőit: párba állította a hörgős, laza Karai Annát és a szorgalmas, teljesen más lelki alkatú Bokor Mariannát. Andi szerint a lányok, akik Pink dalát adták elő, lebontották a stúdiót. Andrea és Misi Marianna hangját tartotta jobbnak, míg Somló Tamás Annáét emelte ki. Caramel miután elég ideig dicsérte mindkét versenyzőjét, Annát juttatta tovább.

Malek Andi kezdetnek Schwartz Dávidot és Abodi Nagy Blankát, mint két érzékeny, de erős karaktert állította párba, és Katona Klári Ne sírj című dalát adta nekik. Blanka sokat küzdött szorongásaival, meg is ijedt ellenfele hangjától, amit Caramel is megérzett. Somló Tamás és Mező Misi is Dávidot tartotta jobbnak, sőt, Andi is, így őt vitte magával tovább.

A következő párbajon Somló Tamás versenyzői közül a hosszú hajú, tetovált Balázs Olivér és a törékeny Kriszta Réka Piroska már nehezebben hozta össze a duettet a próbán, mivel Réka láthatóan idegenkedett Olivér közelségétől. Az All Around the World című dalt végül úgy adták elő, hogy a Párbajból Réka jutott tovább.

Caramel két kísérletező típusú énekesét, Solt Klaudiát és a vietnámi Nguyen Anh Quant állította párba, akik jó barátok lévén nehezen viselték, hogy le kell győzniük a másikat. Az I Follow Rivers című dalban azért mindketten kibontakoztak, de Quan érezhetően leénekelte Klaudiát. Andinak és Tamásnak Klaudia hangja volt szimpatikusabb, míg Misi Quant találta jobbnak. Caramel miután hatvanszor elmondta, milyen nehéz dolga van, Quant juttatta tovább.

Misi egyik versenyzője, Fehér Adrienn épp egy tajvani énekversenyen vett részt a felkészülés időszakában. Az ő párja Veres Mónika lett, akit a világ legszebb nőjéhez hasonlítottak a Meghallgatások után. A próbák interneten keresztül zajlottak, így a lányok csak a párbaj reggelén találkoztak személyesen, de Aretha Franklin dala így is nagyon jól szólt a két tapasztalt és szabadon éneklő énekesnőtől. A Mesterek és a közönség állva tapsoltak a produkció után. Misi zenei atombombának nevezte az alkalmi duót, akik valósággal felrobbantották a stúdiót. Végül Mónikában látott több lehetőséget, őt vitte tovább - amivel Andi egyáltalán nem értett egyet.

A látássérült Agárdi Szilvia és a különlegesen mély hangú Pál Dénes tette fel a koronát az adásra egyszerre zseniális és megható Párbajukkal. Az érzelmeket eleinte picit hiányolta mesterük, így a félénk Szilvivel még Dénes arcát is megtapogatta. Az érintések a Párbajra már maguktól is mentek. A versenyzők Kyle Minogue és Nick Cave ismert dalát énekelték. Az adásban sem az érzelmekben, sem az összhangban nem volt hiány. Az előadás végére az összes Mester szeme sarkában ott csillogtak a könnyek, Andi nem is talált szavakat, és végül egyik Mester sem tudta eldönteni, kit vinne tovább. Mező Misi elhagyta a stúdiót a nehéz döntés előtt. Mivel Szilvit félti attól, hogy lelkileg nem elég erős még ehhez a helyzethez, ezért Dénest választotta. Szilvi megérdemelt vastapssal távozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.