X-Faktor Fókusz tehetségkutató Zámbó Krisztián Antal Timea RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub nem bánná, ha a nagy műsorok férfi nyertesei után végre egy lányt ünnepelhetne, aki megnyeri az X-Faktort - írja az Origo. A hírportál szerint a csatorna a Fókusz riportjával próbálta még szimpatikusabbá tenni Antal Timit, míg Zámbó Krisztiánról nem éppen pozitív összeállítás készült ugyanabban a műsorban.

Vastag Csaba, Kocsis Tibó, Utasi Árpi, Tabáni István, László Attila, Mészáros János Elek, VV Szabolcs, VV Laci, VV Milo, VV Alekosz és VV Attila - csupa olyan férfi, akik az elmúlt években az RTL Klub nagy, saját gyártású tehetségkutatóinak vagy valóságshow-jának nyertesei voltak. A hírportál szerint nem csoda, ha a csatorna kimondatlanul is azt szeretné, hogy a most futó X-Faktort végre egy lány nyerje meg. A mezőnyt végignézve erre Antal Timinek nagy esélye van.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Ráadásul a róla készült pozitív Fókusz-riporttal a csatorna csak tovább erősíti a nézők szimpátiáját, akik már akár most szavazhatnak a versenyzőkre. A november 22-i Fókusz következő riportja Zámbó Krisztiánról szólt nem éppen pozitív hangvételben. Már a csapból is Jimmy fia folyik, akinek - valljuk be - hang nélkül van esélye, hogy megnyerje az X-Faktort, ha elég néző szavaz rá. Az Origo szerint egyértelmű, hogy a műsorban Antal Timi kampányát láthattuk Zámbó Krisztiánnal szemben. A kérdés csak az, hogy mennyire hatja meg mindez a Zámbó (Jimmy) rajongókat. Olvasd el az Origo teljes cikkét itt!

Szerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor csinos versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20121119-xfaktor-like-egyuttes-vali-szulita-petra-szerelmes-leveleket-kap.htmlBekeményített az X-Faktor törtékeny döntősehttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-antal-timi-az-xfaktor-torekeny-dontose-bekemenyitett-rocker-ruhaban.htmlEgyszerre többen is kiestek az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121117-zambo-krisztian-meg-mindig-versenyben-van-az-utolso-csapat-a.htmlSírva fakadtak az X-Faktor versenyzőihttp://www.life.hu/legykepben/20121116-xfaktor-feher-zoli-es-olah-gergo-enekesen-jo-baratok-lettek.htmlErre senki sem számított! Váratlan dolgot műveltek az X-Faktor sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20121114-vastag-csaba-az-xfaktor-sztarja-es-vastag-tamas-az-xfaktor.htmlMeglepő! Az X-Faktor mentora segíti a TV2 felfedezettjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121114-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-radics-gigi-magyar-enekesnot.htmlÁldást kér a hangszálaira az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121113-xfaktor-olah-gergo-istenhez-fordulerot-ker.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.