Brad Pitt VV Éva Csobot Adél Goldie Hawn Mike Tyson Istenes Bence Demi Moore Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a hazai celebek nem fukarkodtak a bájaik megmutatásával, néhány korosodó külföldi színésznővel pedig nagyon elszaladt a ló. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Magyar celebvillantások

A héten a legszexibb hazai celeb kétségkívül Erdőhegyi Brigitta énekesnő volt. A szőkeség köldökig dekoltált ruhában kacérkodott a Life.hu riporterével - erről itt olvashatsz bővebben. De VV Éva is kitett magáért: az egykori valóságshow-sztár a napokban mutatta meg frissen plasztikázott melleit. A vadiúj cicket itt nézheted meg.

Lebukott a sztárpár

Az utóbbi napokban derült fény arra, hogy Csobot Adél és Istenes Bence egy párt alkotnak. Az X-Faktor fiatal, szexi döntőse és az RTL Klub sztárja még titkolnák érzelmeiket, de a hozzájuk közel állók számára egyértelmű, hogy több van köztük, mint barátság. Szeremükről itt olvashatsz bővebben. Mostanában derült ki az is, hogy Brad Pitt még 1988-ban hódította meg Mike Tyson bokszoló feleségét. A szeretők le is buktak, Mike pedig nemrég mesélte el először a kínos történetet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lepukkant világsztárok

Vannak sztárok, akik még mindig képtelenek felfogni, hogy már nem húszévesek. Demi Moore-ról a héten készült néhány roppant kínos fotó, melyeken kissé illuminált állapotban fetreng, méghozzá egy popsit alig takaró overállban. A róla készült fotókat itt nézheted meg. De Goldie Hawn se semmi: az egykor oly bájos világsztár arca ma már szinte felismerhetetlen. Az ok pedig természetesen a rengeteg plasztikai beavatkozás. A róla készült fotót itt nézheted meg.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.