Kollégáját ejtette ki Caramel a Voice-ból

Caramel Nádor Dávid TV2 tehetségkutató párbaj The Voice Szécsi ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hat énekes jutott tovább a Voice párbaján, ahol ma a családoké volt a főszerep: a Berkes család anya-fia párosából csak a fiú jutott tovább, viszont a Szécsi ikrek közül mindketten versenyben maradtak.

Misi versenyzői közül a két ízig-vérig nő, a duci Pákai Petra és az épp önállósodó Ladányi Patrícia párbajoztak. A külsejükben egymásra kicsit sem hasonlító lányok a próbák alatt jól kijöttek egymással. A két különleges hang jól szólt együtt, bár nem robbantották fel a stúdiót. Caramel szerint is sokkal többet tudtak volna annál, mint amennyit hallottunk tőlük. Misi végül ösztönössége miatt Petrát juttatta tovább.

Berkes Gabriella fiával, Olivérrel jelentkezett a versenybe. Gabi anno Somló Tamást választotta mesteréül, ahogyan a tatár származású Husnullina Regina is, ők ketten versenyeztek most egymással. Adele legnagyobb slágere, a Someone Like You című dalt mindketten a maguk módján élték meg és ragyogó produkciót nyújtottak: Somló Tamás jókora hezitálás után minden mestertársa véleményével ellentétesen Reginát választotta.

Gabi fia, Berkes Olivér lesújtottan nézte édesanyja kiesését, és alaposan össze kellett szednie magát párbajához. Neki Caramel volt vokalistájával, Harót Balázzsal kellett megküzdenie. A két férfi közt minden volt, csak összhang nem, mégis jól szóltak együtt, annyira, hogy Malek Andi állva tapsolt nekik. Caramel azzal a felütéssel, hogy szentül hisz a győzelmében, Olivért emelte az élő show-ba és megvált a vokalistaként már többször is vele dolgozó kollégájától.

A 16 éves ikerpár két tagja, Szécsi Saci és Böbe külön indult a versenyben: Saci Somló Tamást, Böbe Mező Misit választotta mesteréül, így biztosan nem egymással kellett párbajozniuk. Az egyenesen világsztárnak készülő Saci Pap Attilával került párba azzal a céllal, hogy noszogassák egymást. Ennek ellenére nemcsak a dallal, de a koreográfiával is akadtak gondjaik a próbákon. Somló Tamás végül Saciban látott több lehetőséget.

Mindezek után az lett volna várható, hogy a drámára építő műsorból Szécsi Böbe távozik, de nem ez történt. Erős személyiségű, magabiztos ellenfelet kapott: Helmeczi Biankát, aki teljesen elnyomta a gátlásos lányt. A produkció mégis jól sikerült, Malek Andi a magas színvonalat emelte ki, Caramel pedig egyik ámulatból esett a másikba. Misi végül Böbe nevét mondta ki.

Nádor Dávid és Szolnoki Dóra kettősére is emlékezni fogunk egy ideig, bár a próbák alatt kiderült, ők ketten ismerik is egymást, mivel Dóri korábban énektanárként dolgozott ott, ahol Dávid tanult. Ez a felállás a mostani időszakra is megmaradt kicsit, így Dávid kiváló hangja mellett a szemforgatásait is megcsodálhattuk. Az Első villamos című dalhoz Andi ötletére Dávid írhatott egy spanyol refrént, ami szépen illett a dalhoz, és a továbbjutáshoz is elég volt - persze Dávid tehetsége mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.