Bajor Imre Rubint Réka Nacsa Olivér Kovács Patrícia Barátok közt celeb Bulvárkoktél Perutek János R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebvilágban nyoma sincs az ünnepek körüli készülődésnek. A magyar sztárok életét anyagi csőd, összeomlás és válás árnyékolja be. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Anyagi csőd és elbocsátás

A sztárokat sem kímél a válság: Bajor Imrének is szembe kell néznie a hatásaival. A színésznek az utóbbi időben hirtelen elfogytak a lehetőségei, alig van fix bevétele, és nagyon megviselte a változás. A Barátok közt színésze, R. Kárpáti Péter sincs könnyű helyzetben. A színész tizennégy év után távozik a sorozatból. Hogy pontosan mi áll a döntés hátterében, arról itt olvashatsz bővebben.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Szakítás és összeomlás

Jó ideje féltik már a barátai Rubint Rékát, aki nem csupán férje életéért aggódik, hanem közben vezeti a családi vállalkozást, edzéseket tart és férjét is rendszeresen látogatja. A hatalmas súly alatt azonban most ő is összeroppant és sírva hívta fel férjét a kórházban, melyről bővebben itt olvashatsz. Nacsa Olivérnek sem lesz vidám karácsonya. A hírek szerint ugyanis válságba jutott a házassága, amibe Olivér bele is fogyott. Arról, hogy mitől romlott meg a házaspár kapcsolata, a Life.hu cikkében olvashatsz.

Balhé a tehetségkutatókban

A Voice egyik versenyzője, Perutek János nem az a szégyenlős fajta. Az énekes nemrég Liptai Claudiánál próbálkozott be élő adásban, a napokban pedig Kovács Patríciára hajtott rá. Amerikában pedig meglepő döntést hozott az X-Factor népszerű mentora, L.A. Reid. A híresség több sikeres évad után döntött úgy, hogy távozik a műsorból. Erről bővebben itt olvashatsz.

Fázik a Bond-lány, de így is gyönyörűhttp://www.life.hu/szorakozz/20121214-olga-kurylenko-a-james-bondlany-furdoruhaban-a-miami-tengerparton.htmlBritney Spears és Taylor Swift a legtöbbet kereső női sztár a zenei világbanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20121213-britney-spears-es-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-noi-sztar.htmlOrlando Bloom nem öregszikhttp://www.life.hu/szorakozz/20121211-orlando-bloom-szinesz-a-hobbit-cimu-film-szereploje-nagyon-szexi.htmlFrancia szexistennő lett Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szorakozz/20121211-kim-kardashian-valosagshow-sztar-fehernemuben-pozol-egy-francia-lapban.htmlKarácsonyi forgatag a Bazilikánálhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20121213-adventi-vasar-egeszen-ujevig-budapesten-a-bazilikanal.htmlÚj barátnője van az X-Factor zsűritagjánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20121212-dul-a-szerelem-az-amerikai-xfactorban-simon-cowellnek-uj-baratnoje.htmlMi történt A Gyűrűk Ura előtt Középföldén?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121212-mozi-film-szorakozas-mi-tortent-a-gyuruk-ura-elott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.