jegygyűrű sztárpár eljegyzés Jason Sudeikis menyasszony January Jones vőlegény Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu hetekkel ezelőtt beszámolt, dúl a szerelem Olivia Wilde és Jason Sudeikis között. Méghozzá olyannyira, hogy a 38 éves komikus már el is jegyezte szépséges kedvesét.

Jason Sudeikis, a Förtelmes főnökök és az Elhajlási engedély filmek sztárja, megkérte barátnője, Olivia Wilde kezét. A színésznőnek nem ez lesz az első házassága, előző férjéhez, Tao Ruspoli olasz herceghez 19 évesen ment hozzá és nyolc évig éltek együtt. A sztár, aki az Alpha Dog című filmben már a melleit is megmutatta, tavaly márciusban adta be a válókeresetet. Sudeikisnek sem ez volt élete első lánykérése, korábban Kay Cannon forgatókönyvíró volt a felesége.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírek szerint a sztárok, akik elmondásuk szerint halálosan szerlemesek egymásba, már belevetették magukat az esküvői előkészületekbe, és a ceremónia helyszíne is megvan már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.