Caramel Mező Misi Somló Tamás TV2 Malek Andrea veszteség The Voice kiesés sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megint izgalmas volt a Voice döntője. Minden Mesternek drámai döntést kellett hoznia: haza kellett küldenie egy valakit a versenyzői közül. Annak ellenére, hogy Bűdi Szilárd mögött nem táncoltak cicis lányok, mégis voltak túlfűtött pillanatok a műsorban. Torzsa Gabi például komolyan küzdött azért, hogy a ruhája tánc közben a helyén maradjon és akaratán kívül ne villantson maradandót.

Torzsa Gabi, Czerovszky Heni, Bűdi Szilárd és Nguyen Anh Quan már biztosan nem folytathatja a Voice versenyét, miután pénteken este - a Mestereik döntése alapján - nekik kellett távozniuk a műsorból. Czerovszky Heni meg sem várta, hogy a műsorvezető megkérdezze tőle, hogy mit érez: az eredmény kihirdetése után azonnal lemenekült a színpadról.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Czerovszky Heni


A magabiztos, ám megosztó Czerovszky Heni nyitotta az estét Madonna dalával, de persze előbb meghallgathattuk, mennyire nem zavarja mások ellenszenve. Ha emberként nem is szimpatikus, énekesnőnek még mindig kiváló. Ugyan nem sikerült átütően energikusra a dal. Misit Heni botlása zavarta meg, de mestere, Somló bűvésznek nevezte.


Nguyen Anh Quan továbbjutását anno a Fatimás botrány árnyékolta be, így most kettőzött erővel igyekezett bizonyítani. A Next To Me című dallal ez sikerült is, kellően laza és popsztáros volt, és még az eddig kétkedő - és ismét póthajjal felturbózott - Malek Andit is meggyőzte.

Az este első érdekes produkcióját nyújtotta Malek Andi versenyzője, Schrott Péter, akinél bár kissé túlerőltetik a rocker imidzset, még szenvedéllyel és hitelesen énekel. Caramel nagyon szép dicséreteket adott a férfinak, amivel Andi sem vitatkozott.

Elege van az anyuci pici fia szerepből Berkes Olivérnek, így mindenáron szeretne kitörni a skatulyából. Az unalmasan induló dal viszont csak közepesen folytatódott. Misi szerint Olivér arcán rémület látszott, és az éneklés is lehetett volna jobb, Caramel szerint viszont "baromi macsó" és olivéres produkciót láthattunk.

A rutinos Veres Mónikát megviselte a mesterektől kapott kritika, így most egy megható Korál dalban igyekezett átadni az érzelmeket. Célját mindenképpen elérte, sőt, picit depresszióba hajló, bár őszinte produkciót láthattunk. Mónika nagy kritikusa, Malek Andi is elégedett volt az előadással, Misi pedig meg is könnyezte azt - méltán.



Joe Cocker dalával jelentkezett Bűdi Szilárd, aki látványelemként két igen hajlékony hölgyikét is kapott a színpadra. A produkció szerencsére nem ment el a túl merész iráynba. A táncoslány cicije ez alkalommal nem volt meztelen, nem úgy, mint korábban, a bugyivillantás viszont nem maradt el. Caramelnek nagyon bejött a dal, bár a főpróbán látott ciciket nagyon hiányolta, Misi pedig felállva üzente a műsor kreatív producerének, hogy lám, túlzások nélkül is élvezhető volt a produkció.



Malek Andi dívát akart faragni a testes Schwartz Dávidból, amit talán a furcsa sárga sál próbált jelezni. Az Euphoria című dal nem biztos, hogy legjobb választás volt. A produkció végén Misi a színpadhoz ment, és le is kapta a sálat Dávidról. A Mester a stylingon kívül a dalválasztást is kritizálta, amivel sem Andi, sem Somló nem értett egyet.

Füstben fekve kezdte Dido dalát Husnullina Regina, aki most sem hagyta otthon bájos, megkapó lényét és tiszta hangját. Caramel a szeretetet, és Regina báját emelte ki, Somló azt, hogy Regina természetes, bio hangon énekel - Misi pedig egyenesen ilyen példaképet szánna jövőbeli kislányának.

Henderson Dávid, angyali lényét kicsit háttérbe szorítva, egész héten poénkodott. A versenyző egy fiatalos dallal lépett színpadra, ami nagyon jól állt neki. Somló furulyázott, Caramel félrenyelt, és krákogva nyögte ki, mennyire tetszett neki az előadás.

Weisz Viktor hatalmas bulit csapott, és felrázta a műsort az unalomból. Az Illés dal és Viktor színpadi mozgása is nagyon a helyén volt, amit a mesterek is csak méltatni tudtak.

A Szécsi ikrek nemrég elvesztették nagyszüleiket, ami Böbét is nagyon megviselte. Az előadásban viszont nem volt nyoma rosszkedvnek, s bár böbésen visszafogott volt, azért bőven élvezhető.

A műsor készítői elkövették azt a bakit, hogy a két ikerlány kisfilmjét összekeverték, így Szécsi Saci szavait kétszer is meghallgathattuk. A Hair betétdala viszont nemigen adta vissza az eredeti dal hangulatát, és Saci faarca, vagy színpadi mozgása sem segített az ügyön.

Pál Dénesnek viszont jól állt a Most múlik pontosan című, mostanában agyonénekelt Quimby dal, bár kicsit egysíkúvá sikeredett. Caramelnek Dénestől tetszett eddig a legjobban a dal, amit persze Misi is megdícsért.


Torzsa Gabi hangjából még mindig jobb lenne többet hallani, és görcsössége is oldódhatna, de így is hangulatot csinált a Hungária dalával. Misinek nagyon tetszett az előadás, Andi pedig egy kis művésznőt látott a színpadon.

Az Oasis Wonderwall című számának swinges átiratával lépett színpadra Gájer Bálint, és visszafogottságát otthonhagyva vidámságot árasztott magából. A mesterek kicsit vitatkoztak azon, kéne-e más stílusban énekelnie Bálintnak, de Caramel szerint ez a stílus annyira a férfié, hogy nem kell rajta változtatni.

Nádor Dávid zárta a pénteki adást, és betegsége ellenére is hozta a szokott színvonalat George Michael dalával: energikus volt, pontos, hangulatos. Misi és Caramel azon vitatkozott, érezték-e a szabadságot a dalból, Andi pedig csak dicsérte és dicsérte versenyzőjét.

Malek Andi csapatából Nádor Dávid és Schwartz Dávid jutott tovább a nézők szavazatai alapján, Andi pedig Schrott Pétert tartotta jobbnak. Somló Tamás versenyzői közül Husnullina Regina és Weisz Viktor nyerte meg a közönséget, hozzájuk Szécsi Saci csatlakozott. Mező Misi csapatából a közönség Veres Mónikát és Pál Dénest szavazta tovább, Misi döntése alapján Szécsi Böbe folytathatta a versenyt. Caramel versenyzői közül a két tinibálvány, Berkes Olivér és Henderson Dávid örülhetett, mellettük Gájer Bálint örülhetett. Torzsa Gabi, Czerovszky Heni, Bűdi Szilárd és Nguyen Anh Quan kiestek a versenyből.

Tragédia! Kettős haláleset a Voice-banhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-szecsi-saci-a-voice-versenyzoje-es-szecsi-bobe-a-voice.htmlCiki baki a TV2-n! Összekeverték a Voice ikreithttp://www.life.hu/legykepben/20130104-szecsi-bobe-a-voice-enekeset-es-szecsi-saci-a-voice.htmlLelki zűrök? Beteg a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130102-nador-david-a-the-voice-versenyzoje-betegen-keszul-a-penteki.htmlÚj zsűritagokkal folytatódik a Voicehttp://www.life.hu/szorakozz/20130104-shakira-es-usher-valtja-cee-lo-greent-es-christina-aguilerat.htmlBotrány a Voice-ban! Pornósokat akartak háttértáncosnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-mezo-misi-a-voice-mestere-kiakadt-budi-szilard-a-voice.htmlVége! Szakított a Voice sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-berkes-oliver-a-the-voice-versenyzoje-szakitott-baratnojevel.htmlIlyen volt a Voice mestere a Szomszédokbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20121221-fotokon-akkor-es-most-malek-andrea-a-voice-tehetsegkutato-zsuritagja.htmlA Mesterek tehetik tönkre a Voice-énekes karrierjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121229-pakai-petra-a-the-voice-kiesett-versenyzoje-szerint-a-mesterek.htmlRágerjedtek a negyvenes nők is a Voice szépfiújárahttp://www.life.hu/legykepben/20121229-pal-denes-a-voice-versenyzoje-tagadja-hogy-szerelmes-lenne-volt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.