televízió színésznő sorozat színész Barátok közt sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dallas óta tudjuk, nem ritka az, hogy a hosszú éveket megélt szappanoperákban előbb-utóbb lecserélik a szereplőket. A Life.hu most a magyar sikersorozat legemlékezetesebb szereplőváltásait gyűjtötte össze.

1. Erdélyi Tímea - Szabó Erika (Tilda)

Amikor a cukorbeteg lány megformálója, Erdélyi Tímea két év után úgy döntött, nem kíván tovább a sorozatban szerepelni, a készítők úgy gondolták, nem írják ki a sorozatból, inkább átalakítják: így került a helyére Szabó Erika, aki hat éven keresztül alakította Vili bácsi unokáját. Az általa megformált karakterhez fűződik a sorozatban egyébként ritkán előforduló pikáns jelenetek egyike is.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, RTL Klub/Sajtóklub

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



2. Csifó Dorina - Gonda Kata (Noémi)

Négy év szereplés után Csifó Dorina úgy döntött, inkább a színpadra vágyik, mint a kamerákra. A Barátok közt stábja úgy határozott, dramaturgiai okokból megtartják a karaktert, így Gonda Kata lett az új Noémi. Dorina egyébként azóta már anyuka, 2012 őszén született kisfia, Vince.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

3. Opictz Petra - Szabó Kitti - Munkácsy Kata (Linda)

Külföldi tanulmányaira hivatkozva távozott a sorozatból a Zsolt lányát alakító Opitz Petra, akinek helyét Szabó Kitti vette át. Nemrég azonban ő is visszakívánkozott az iskolapadba, ezért búcsút intett a képernyőnek, így Munkácsy Kata lett az új Linda.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

4. Barna Zsombor - Kiss Péter (Peti)

Nem is olyan régen váltott arcot a sorozatban Péter: az őt megformáló Barna Zsombor a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatott tanulmányai miatt távozott a sikersorozatból, szerepét pedig a kaposvári születésű Kiss Péter vette át.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub


Szakmát váltott a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121216-szakmat-valtott-a-baratok-kozt-egykori-szinesznoje-marenec-fruzsina-aki.htmlNyilvánosságra hozta kirúgásának történetét a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-rkarpati-peter-a-baratok-kozt-szinesze-nyilvanossagra-hozta-kirugasanak-tortenetet.htmlSzakítása után lelépett a Barátok közt szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121128-marenec-fruzsina-baratok-kozt-romaban-piheni-ki-a-szakitast.htmlSzüléséről mesélt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121120-merai-kata-a-baratok-kozt-sorozat-szinesznoje-vall-gyermeknevelesrol-a.htmlMa örökre eltűnik a képernyőről a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-nemeth-kristof-a-baratok-kozt-sztarja-vegleg-eltunik-ma-a.htmlFegyencedzéssel tökéletesíti alakját a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-baratok-kozt-gyebnar-csekka-szineszno-fegyenc-edzessel-tartja-karban-alakjat.htmlTragédia a Barátok közt sztárjának életében! Elvesztette édesapját a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-nagy-alexa-a-baratok-kozt-sztarja-elvesztette-edesapjat-o-mondta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.