Szulák Andrea dalolva tér vissza a képernyőre

TV2 tévéműsor Nagy Duett Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea eddigi legsikeresebb műsora, az Activity a TV2-n futott. A színésznő-műsorvezető most visszatér a gyökerekhez. Igaz, ez alkalommal nem műsorvezetőként, hanem énekesnőként láthatjuk majd - írja a Blikk.

A Super TV2 Nagy duett műsorában tér vissza a gyökerekhez Szulák Andrea, akinek a csatorna óriási népszerűséget adott, amikor az Activity háziasszonya volt. A 48 éves színésznőnek ugyan hatalmas színpadi tapasztalata van, ennek ellenére azt nyilatkozta a bulvárlapnak, hogy az ismeretlen terep miatt "majd' belepusztul az izgalomba".

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Szulák Andrea bevallotta, hogy egyébként is izgulós típus, de ha új pályán mozog, akkor a lámpaláz igencsak enyhe kifejezés, amivel leírhatja, mit érez. Andrea a bulvárlapnak elmondta, hogy szakmailag az izgatja, milyen új stílusokban próbálhatja ki magát, és az is, hogy ennyi idő után is meg tudja-e ugrani a lécet. Andreát a lánya, Rozina sem támogathatja, ugyanis nem engedi, hogy részt vegyen a műsor felvételén.
"Az első alkalommal azonban biztos nem szeretném, hogy ott legyen, mert annyira izgulok majd, hogy nem szeretném, ha azt érezné: nem tudok rá figyelni. Márpedig ott és akkor a feladatom lesz a főszereplő. A harmadik, negyedik adásba már egész biztos eljön, úgyhogy odáig muszáj eljutni" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.