Lindsay Lohan mellbimbó terhesség Katalin hercegnő kim kardashian heti bulvárkoktél Csonka András sztárok Alec Baldwin Bulvárkoktél The Voice Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy izgalmas héten vagyunk túl. Újabb sztárterhességek, pocakvillantások, borzasztó ruhák és hazai hírek a Life.hu e heti bulvárkoktéljában.

Babavárás a sztárvilágban

Azt már tudtuk, hogy Katalin hercegnő és Kim Kardashian terhes, de most további három sztárcsemete érkezéséről szereztünk tudomást. Babát vár a szépséges Penelopé Cruz, valamint a színésznő húga, Monica is. Míg Penelopé valószínűleg akupunktúrás tűk segítségével esett teherbe, addig a tesója egy spermabankot választott. Várandós Hilaria Thomas is, ami azt jelenti, hogy Alec Baldwin 54 évesen újra apa lesz. A vidám babahírek után az is kiderült, hogy Katalin hipnózisban szülheti meg a trónörököst, Beyoncé pedig először mesélt gyermeke elvesztéséről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Heti divatbalesetek

Ha szörnyen kell felöltözni, akkor Lindsay Lohanra mindig számítani lehet. A színésznő ki akart bújni a tárgyalása alól, végül azonban mégis megjelent Los Angelesben a bíróság előtt, ehhez azonban egy nevetséges bőrgúnyát választott. Míg Britney Spears ezen a héten is önként mutatta meg a mellbimbóját, addig a Screen Actors Guild Awards estélyén egész egyszerűen leszakadt a ruha Jennifer Lawrence-ről. Catherine Zeta-Jones azonban még mindig tökéletesen néz ki és ezt meg is mutatta élő adásban.

Northfoto
Northfoto

Britney gyakran bakizik, de kolléganői is - Nézd meg, hogyan tették nevetségessé magukat a sztárok!


Akiknek megváltozik az élete


Ezen a héten igencsak sok hazai sztárnak vett különleges fordulatot az élete. A szépszemű Pál Dénes lett Magyarország hangja, majd pedig láthattunk róla egy gyerekkori videót is. A sztár, akiről egy galériát is készítettünk, arról vallott, hogy egyelőre keresi a szerelmet. Hatalmas változás előtt állnak a Szombat Esti Láz táncosai és zsűritagjai is, akik izgatottan várják már a közös munkát. A produkció egyik műsorvezetője Csonka András lesz, akiről egy igazán különös kép is készült.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Álom az óceánon: Hajni bejárta az egész világothttp://www.life.hu/szorakozz/20130123-munka-oceanjaro-hajon-nok-kulonleges-foglalkozassal.htmlAz újságírónő Sharon Stone pillanatahttp://www.life.hu/szorakozz/20130131-sharon-stone-pillanatot-okozott-az-ujsagirono-a-szerb-miniszterelnoknek-interju.htmlÖccse született a hamarosan börtönbe vonuló Lindsay Lohannekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130131-lindsay-lohan-szinesznonek-fiutestvere-szuletett-mialatt-a-birosag-elott-allt.htmlMerénylet a legnagyobb államférfi ellenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130130-mozi-film-szorakozas-lincoln-merenylet-a-legnagyobb-allamferfi-ellen.htmlAshley Judd 11 év után elválik férjétőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130130-ashley-judd-szineszno-11-ev-utan-valik-skot-szarmazasu-ferjetol.htmlÖsszeverekedett a két szupersztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130128-chris-brown-amerikai-enekes-es-frank-ocean-eloadomuvesz-osszeverekedett-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.