Charlie Sheen párkapcsolat férfi Tilda Swinton Chris Brown Carey Hart szerelem Will Smith Rihanna Jada Pinkett-Smith Pink sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek mindig élen járnak a legújabb trendekben, legyen szó divatról, örökbefogadásról, jótékonykodásról, és a párkapcsolatok terén sincs ez másként. Ám amíg egyesek gyorsabban váltogatják a partnereiket, mint mások a fehérneműt, addig vannak olyanok, akik kitartanak a szerelmük mellett, de nem titkolják, hogy szívesen élnek a nyitott párkapcsolat kínálta lehetőségekkel. A Life.hu utánajárt, hogy kik ők.

Rihanna és Chris Brown

A két amerikai szupersztár a nyitott kapcsolat megtestesítője lehetne, és úgy tűnik, viharos kapcsolatuk kedvenc téma Hollywoodban. Chris Brown régen egy kedves fiú volt a szomszédból, de ez már a múlté. Nézzünk szembe a tényekkel: a srác jól néz ki, tud énekelni, és rosszfiú imidzsének köszönhetően tapadnak rá a nők. A balhéjairól hírhedt r&b-sztár és megacsillag barátnője tavaly októberben még szerelmi háromszögben élt a modell Karrueche Trannel, aki nemrégiben elárulta, bárhogy is alakul kettejük története, mindig szeretni fogja az énekest. Ironikus, hogy a két nő gyakran látható meztelenül, ami egyértelmű jele annak, hogy folyamatosan versengenek Chris kegyeiért, és a Twitteren rendszeresen küldözgetnek egymásnak rejtélyes üzeneteket. Az r&b-szenzáció egy saját készítésű videóban részegen elismerte, hogy mindkét nőbe szerelmes volt, és egyiket sem akarta megbántani. Csak reménykedni tudunk, hogy a két híresség nem lép Ike és Tina Turner nyomdokaiba...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Will és Jada Pinkett Smith

Úgy tűnik, hogy a sikeres és hosszú élettartamú házasság titka a szex - másokkal. A 45 éves amerikai színész néhány évvel ezelőtt őszinte interjút adott, melyben különös nézőpontját a következő szavakkal támasztotta alá: "Soha nem tudod elkerülni azt, ami természetes, és teljesen normális, hogy másokhoz is vonzódsz. Ha szeretnék ágyba bújni valakivel, úgy soha nem fogom tenni, hogy Jada ne hagyná jóvá. A házassági fogadalom nem jelenti azt, hogy lemondunk mindenről, vagy korlátozzuk a másik szabadságjogait. Mindig őszinték vagyunk egymáshoz, mi így éljük az életünket, és nagyon boldogok vagyunk." A 42 évesen is kirobbanó formában lévő Jada Pinkett Smith egy másik interjúban cáfolta a nyitott kapcsolatukról szóló pletykákat: "Valaki mindig csinosabb, mint én, és valaki mindig szerelmes lesz Will hangjába, de ő tényleg szeret engem, és senki nem tudja szétrombolni azt, amit mi már felépítettünk."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tilda Swinton és John Byrne

Nem a Smith házaspár az egyetlen, aki elutasítja a monogámiát. Az Oscar-díjas színésznő bejelentése hatalmas felháborodást keltett, amikor egy 2008-as interjúban tabuk nélkül beszélt a szerelmi háromszögéről. Tilda és a drámaíró John Byrne több mint egy évtizede élnek együtt Skóciában az ikreikkel, és velük lakik a filmcsillag jóképű szeretője, Sandro Kopp, valamint férje Jeanine nevű barátnője is. Az excentrikus brit színésznő megjegyezte, hogy bizonyára furcsának tűnik az emberek szemében, ahogy ők élnek, de ez a legjobb a gyerekeiknek. Azt is hozzáfűzte, hogy nem kívánja népszerűsíteni ezt az életmódot, de nagyon egészségesnek találja, hogy azokkal töltheti az idejét, akiket igazán szeret. A színésznő imád szülőnek lenni, és nagyon jó apának tartja a párját, de általában a nála 18 évvel fiatalabb új-zélandi festőművésszel járja a világot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pink és Carey Hart

A popdíva kapcsolata motorversenyző férjével közismerten viharos volt. A szőke énekesnő mindig is arra használta a zenét, hogy kifejezze az érzéseit, több dal is született a szakításukról, és egy interjúban arra is fény derült, hogy korántsem tökéletes a házassága. A pár 2006-ban mondta ki először a boldogító igent, és akkoriban mindketten a "Ne kérdezd, ne mondd meg" elvet vallották. Ez azt jelentette, hogy a hosszabb turnék alatt - amikor Pink hónapokig távolt volt kedvesétől - nagylelkűen megengedte, hogy Hart más nőkkel is találkozgasson. A vadóc énekesnő sohasem titkolta, hogy vonzódik a saját neméhez, és nyitott kapcsolatuk egy darabig remekül működött, de egy ponton Pink megunta, hogy párjának tucatnyi nővel volt viszonya. Hiába váltak külön 2008-ban, a szerelem újra összehozta őket, és a Grammy-díjas dalszerző szerint sokkal jobb a kapcsolatuk, mint valaha.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Charlie Sheen és két barátnője

A neves amerikai színész előkelő helyen szerepel a "Minden idők legőrültebb celebje" listán, már ami magánéleti botrányait illeti. Egyáltalán nem csodálkozunk, hogy a poligámia Charlie Sheen számára egy teljesen elfogadott együttélési forma, hiszen számtalan nője volt, öt gyermeke született, és mindhárom házassága viharos körülmények között ért véget. A Két pasi meg egy kicsi című népszerű sorozat sztárja egy időben két nővel tartott fenn cseppet sem konvencionális kapcsolatot. Natalie-val, a 24 éves modellel és a pornócsillag Rachellel - akit Seen "Az Istennőnek" nevezett - tökéletes harmóniában éltek együtt. "Az ágy elég nagy mindhármunk számára, és mindent úgy csinálunk, ahogy Charlie akarja. Ha néha úgy érzi, más nőkkel is le akar feküdni, az teljesen rendben van Nattynak és nekem. Nagyon laza emberek vagyunk" - nyilatkozta a fiatal pornószínésznő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Napi hím oldalon különleges összeállításokat nézhetsz meg szexi sztárokról,
sportolókról, férjekről és nyitott kapcsolatban élőkről is. Jó keresgélést!



5 sztár, aki elvesztette a kisbabájáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-lily-allen-brooke-shields-pink-celine-dion-mariah-carey-.htmlÁlomsztorik:sztárok első szerelmük oldalánhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130111-fiatalkori-szerelmek-sztarok-akik-meg-ma-is-regi.htmlŐk a sztárvilág legrémesebb szülőihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130109-sztar-mozi-film-szorakozas-ok-a-sztarvilag-legremesebb-szuloi.htmlSztárpárok, akik jól mutatnának együtthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130104-szerelem-mozi-szorakozas-alom-sztarparok-akik-jol-mutatnanak-egyutt.htmlTemetői gondnokból sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130103-sztarok-hihetetlen-foglalkozasai-ok-sem-a-csillogas-vilagaba-szulettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.