Ő a legcsúnyább, de legjobban kereső színésznő

gázsi színésznő Kristen Stewart pénz portré Angelina Jolie arc pornósztár kereset Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolkodtál már azon, hogyan nézne ki Hollywood leggazdagabb színésznője? Ha igen, ha nem, mi most megkímélünk téged minden gondolkodástól!

A képszerkesztők eljátszadoztak a gondolattal, hogyan nézne ki egy nő, aki a legjobban kereső színésznőkből lett összerakva. A 10 nőt a Forbes magazin listája alapján választották ki, ők tették zsebre a legtöbb gázsit 2011 és 2012 májusa között. A pénzes színésznőkből összerakott hölgy így néz ki! Nem túl vonzó, igaz?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina Jolie, Kristen Stewart és Jennifer Aniston is a legjobban keresők között van

A képekkel való játszadozást Jon Millward író és elemző ihlette, aki a 10 legnépszerűbb pornószínésznő arcát olvasztotta egybe. Ha összehasonlítjuk a két végeredményt, akkor szembetűnő, hogy a pornósztár vonásai sokkal finomabbak, mint a jól kereső hollywoodi színésznőé. Ez akkor is igaz, ha a színésznők eredeti képeire nézünk: a pornósok arca inkább kerek, míg a hollywoodiaké szögletes.

A kutatás során az is kiderült, hogy a legjobban kereső hollywoodi sztárhölgy kb. 100-szor annyit keres egy évben, mint a legmagasabban fizetett pornós. Hát van igazság a földön?

Nézd meg, hogy néz ki Hollywood legszebb színésznője!

A nő, aki elkapta bin Ládenthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130220-mozi-szorakozas-program-zero-dark-thirty-a-bin.htmlKirúgták az X-Factor műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130220-kirugtak-az-xfactor-musorvezetojet-khloe-kardashiant-a-tehetsegkutato-kovetkezo-evadat.htmlEgymást nyalták-falták az x-factoros fiúkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130219-az-xfactor-enekesek-rylan-clark-es-jj-hamblett-intim-kepet.htmlHalott modell lesz a reality főszereplőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130218-reeva-steenkamp-delafrikai-modell-elhunyt-megis-o-lesz-a-reality.htmlLégy képben az Oscar-gála előtt!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130215-mozi-film-szorakozas-legy-kepben-az-oscargala-elott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.