Vastag Tomi eltűnt és mindenki őt kereste

X-Faktor keresés gyerekkor eltűnt emberek Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a rendőrök is keresték az énekest, aki egy délutáni szakkörre lógott be még kisgyerekként, amiről elfelejtett szólni a szüleinek.

A Vastag szülők a három fiuk közül a legkisebbért, Vastag Tomiért izgulnak, aki gyermekkorában egyszer már eltűnt egy fél napra, de a mai napig képes úgy köddé válni, hogy hozzátartozói nem tudják, merre jár.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

"Tomikáért a mai napig folyamatosan izgulunk. Sokszor kikészít bennünket azzal, hogy nem tudjuk utolérni, és nem is szól, hogy mit csinál éppen" - mesélte a Vasárnapi Blikknek Vastag Csaba, aki nem véletlenül figyel annyira az öccsére. Az X-Faktor győztese gyermekként egyszer már órákon át kereste Tomit.

"A rendőrök, a tűzoltók, a család, mindenki őt kereste, mert nem jött haza a suliból. Másodikos lehetett akkoriban, mindent tűvé tettünk érte. Órák múlva kiderült: az iskola emeletén volt, belógott egy sakkszakkörre. Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy éppen ott bújt meg" - tette hozzá nevetve az énekes, aki saját bevallása szerint sokszor jobban izgul öccse sikeréért, mint a sajátjáért. Két héttel ezelőtt például azért mondott le egy fellépést, hogy ott lehessen, amikor Tomi az Euroví­ziós Dalfesztivál elődöntőjében színpadra lépett, ahogyan a mai esti középdöntőben is izgul érte - tervei szerint a helyszínen.

Vetélytársat kapott Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130218-iszak-eszti-viva-tv-musorvezetoje-kedveset-dobrady-akos-helyett-egy.htmlRosszul lett A Nagy Duett próbáján Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130224-rosszul-lett-a-szinpadon-a-nagy-duett-probajan-cseke-katinka.htmlÉhbérért dolgoztat családokat Katalin hercegnő szüleinek a cégehttp://www.life.hu/legykepben/20130224-ehberert-dolgoztat-mexikoi-csaladokat-katalin-hercegno-szuleinek-rendezvenyszervezo-cege.htmlMolnár Anikó segít az énekesnek nővé válnihttp://www.life.hu/legykepben/20130222-molnar-aniko-vv-aniko-a-valo-vilag-sztarja-szecsodi-kari.htmlSosem látott dologra készül Szulák Andihttp://www.life.hu/legykepben/20130223-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-martens-bakancsban-bonanza-banzait.htmlRajongója rabolta ki Tóth Veráthttp://www.life.hu/legykepben/20130224-utcan-rabolta-ki-rajongoja-toth-vera-enekesnot-a-tolvaj-megolelte.htmlCipőért most az orvosai sem tudnak többet tennihttp://www.life.hu/legykepben/20130223-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komaban-van-nem-kapcsoljak.htmlNovodomszky Éva szexisen szeretihttp://www.life.hu/legykepben/20130221-novodomszky-eva-a-dal-eurovizios-fesztival-musorvezetoje.htmlOrvosnál kötött ki a Szombat Esti Láz szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130220-dundika-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-szereploje-orvosnal-kotott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.