Jennifer Lawrence elesett, mielőtt átvette az Oscart

Oscar-díj botlás Jennifer Lawrence lépcső Oscar-díjkiosztó esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013-as Oscar-gála egyik legváratlanabb pillanata volt, amikor Hollywood üdvöskéje, Jennifer Lawrence térdre esett a pódiumra vezető lépcsőn, ahol a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat vehette át.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre és nézd meg, milyen ruhában volt a többi sztár a gálán!

A bájos színésznő annyira szaladt volna átvenni a díjat, hogy a pódiumra vezető lépcsőn felfelé haladva rálépett a földig érő ruhája elejére, és térdre esett. A színésznő nem csinált a dologból nagy ügyet, viccesen megköszönte, hogy mindenki állva tapsolt neki, amikor elesett a lépcsőn.
Jennifer Lawrence gyakorlott a díjátadó-bakikban. Néhány hete a SAGA-gálán lépett rá a ruhája elejére, mikor sietett átvenni a díjat. A ruha látványosan kettévált.

NÉZD MEG JENNIFER LAWRENCE TÉRDRE ESÉSÉT:

Íme a 9 és a 86 éves Oscar-jelölt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-oscar-voros-szonyeg-minden-idok-legfiatalabb-es-legidosebb-jeloltje-quvenzhane.htmlGyönyörű ruhák az Oscart követő partikonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-85-oscargalat-koveto-vanity-fair-es-eltohn-john-partijan.htmlA legszebb sminkek és hajak az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-85-oscardij-atado-voros-szonyegen-felvomult-legszebb-sminkek-es.htmlOscar: A legszebb és legcsúnyább összeállításokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130225-a-85-oscar-dij-atado-voros-szonyegen-a-legszebb-es.htmlÍme az Oscar-díj nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20130225-oscar-dij-atadas-nyertesei-ime-a-nevsor.htmlRémes frizurák az Oscaronhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-a-valaha-volt-legbotranyosabb-frizurak-az-oscaron.htmlMinden idők 15 legszörnyűbb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20120220-minden-idok-15-legszornyubb-oscarruhaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.