konyhakiállítás nyeremény ajándék játék kiállítás konyha nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb 2013-as konyhabútor- és konyhagép-kollekciókkal idén is a Konyhakiállításon találkozhatnak először a látogatók március 1-3. között a Budapest Sportarénában. Te is köztük lehetsz!

Az eseményen több mint száz kiállító mutatja be a hazai és nemzetközi gyártók újdonságait, melyek közül nem egy annyira friss, hogy egész Európában egy mintakollekció létezik még csak belőle. Ha idén építkezel, vagy konyhafelújítást tervezel, a részvétel szinte kötelező. De azok számára is hiánytalan kínálattal szolgál a kiállítás, akik új konyhagépet, mosogatót, csaptelepet, munkalapot vagy konyhai eszközöket készülnek beszerezni.

Válaszolj helyesen alábbi kérdésünkre, és légy te annak a három szerencsés nyertesnek az egyike, aki párjával kilátogathat velünk a rendezvényre!

Forrás: Konyhakiállítás
Forrás: Konyhakiállítás

A kérdésünk, amelyre a helyes választ 2013. február 28-án, csütörtökön 15.00-ig várjuk az info@life.hu címre:

A 2013-as Kohnyakiállítás főszínpada melyik támogató nevét viseli?

A helyes választ beküldők között kisorsolunk három darab páros belépőt a Konyhakiállításra.
A rendezvényről bővebb információt itt találsz.

Sok sikert kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.