Kiskorú lányt izgatott az RTL Klub egykori sztárja

kiskorú izgatás VV Jerzy Való Világ sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalkorúakat szórakoztatott sztriptízével VV Jerzy hétvégén egy vidéki szórakozóhelyen. A ValóVilág negyedik szériájának szépfiúja évek óta keresi kenyerét a vetkőzéssel.

A hét végén egy vidéki szórakozóhelyen a ValóVilágból ismert Jerzy volt a fellépő, akiről fotók is készültek, ahogy egy lánnyal kacérkodik. Ebben nem is lenne semmi érdekes, csakhogy a lány fiatalkorú, és a 18 pluszos műsorra be sem engedhették volna a szórakozóhely üzemeltetői. Jerzy állítólag el is vonult kettesben a lánnyal; mentségére váljék, fogalma sem lehetett róla, hogy a lány mindössze 16 éves - értesült a Blikk.

Forrás: Facebook / VV Jerzy
Forrás: Facebook / VV Jerzy

"Ez kényes téma, éppen ezért nagyon odafigyelek a szabályokra. A férfiak esetében nem igazán jellemző, hogy teljesen meztelenre vetkőznének egy ilyen show közben, ha mégis, azt valóban csak a felnőttek nézhetik" - mondta az egykori valóságshow-hős. "Amikor viszont marad az alsónadrág, abban semmi kivetnivalót nem találok. Bárki láthat ilyet a strandon" - nevetett Jerzy. "Néhány éve körbekérdeztem a lányokat, mi tetszik nekik jobban, egy tanga vagy egy bokszeralsó, és mivel a többség a bokszerre szavazott, én is ebben lépek színpadra" - magyarázta Jerzy.

A jogász álláspontja azonban más, mint amit a ValóVilág egykori szereplője gondol az üggyel kapcsolatban.

"Tettleges becsületsértésnek minősül Jerzy tette, ami miatt feljelentheti őt a lány vagy a szülei. Ez a cselekmény két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető" - fogalmazott dr. Kamarás Péter, a Blikk jogi szakértője.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.