alkoholfüggőség Lindsay Lohan alkohol elvonókúra bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen alkoholfüggő lett Lindsay Lohan. A színésznő tovább folytatja az ivást, annak ellenére, hogy néhány napja zárt elvonókúrára küldték. Van még kiút?

Nem bírja sokáig piálás nélkül Lindsay Lohan. A TMZ.com úgy tudja, hogy a színésznő folytatja az ivást. Pedig ahogy a Life.hu is megírta, a bíróság 3 hónapos zárt elvonókúrára küldte őt. Az ítélet után pár órával azonban már vodka-szódával vidította fel magát egy hotel bárjában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lindsay a bíróságon - nincs jó bőrben

Lindsay hajthatatlan: szerinte neki továbbra sincsenek alkoholproblémái, és nem kér a segítségből sem. Közben szintén a TMZ.com kiderítette, hogy állítólag nincs is olyan zárt elvonó, mint amilyenről a színésznő beszél...

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Öccse született a hamarosan börtönbe vonuló Lindsay Lohannekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130131-lindsay-lohan-szinesznonek-fiutestvere-szuletett-mialatt-a-birosag-elott-allt.htmlElegancia helyett borzalom - Szokatlan ruhában Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szepulj/20121122-estelyiben-piercinget-villantott-borzalmasan-nezett-ki-lindsay-lohan.htmlZárt elvonókúrára küldték a botrányos színésznőthttp://www.life.hu/szorakozz/20130319-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-zart-elvonokurara-kuldte-a-los-angelesi.htmlZártosztályra került alkoholizmusa miatt a magyar énekeshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120627-zartosztalyra-kerult-alkoholizmusa-es-sulyos-fejserulese-miatt-az-mc-hawer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.