Az összes mókust lelőné egy brit férfi

temetés felgyújtás lelő mókus garázs brit Alby Tebbutt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háborút indított egy brit férfi a mókusok ellen. Temetésre indult, de nem jutott el oda, mert egy rágcsáló miatt kigyulladt a garázsa. A pasi most le akarja lőni az összeset.

Békés, aranyos teremtmények - általában így vélekedünk a mókusokról. Egy brit férfinél azonban elszakadt a cérna. Történt ugyanis, hogy Alby Tebbutt (így hívják a pasit) egy temetésre tartott, de vissza kellett fordulnia, mert megtudta, hogy egy szürke mókus tűzbe borította garázsát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kiderült, hogy a mókus átrágott egy elektromos kábelt, így gyulladt ki a garázs, amely végül teljesen leégett. A szerencsétlenül járt pasi az eset után bosszút esküdött: eldöntötte, hogy puskájával minden mókust lelő. A szabályok szerint ezt megteheti, csak az törvényellenes, ha szenvedést okoz nekik.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Palvin Barbi és a 7 szexi pasihttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-palvin-barbara-magyar-modell-het-szexi-felmeztelen-fiuval-pozol-melbourneben.htmlKockahasat villantott az ifjú Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-patrick-schwarzenegger-arnold-schwarzenegger-fia-szexi-felsotestet-villantott-a-strandon.htmlAki gyémántot evett reggelirehttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-jean-harlow-rudolph-valentino-maria-callas-vintage-sztarok-nyomaban.htmlMerészet villantott a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-courtney-stodden-valosagshowsztar-sokat-mutatott-magabol-kocsimosas-kozben.htmlBudapest a legjobb hely a britek szerinthttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-budapest-a-legolcsobb-hely-a-brit-turistaknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.