Bódi Sylvi a Playboy-villában járt

Playboy Hugh Hefner Bódi Sylvi playmate sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs túl jó véleménye Hugh Hefner partijáról Bódi Sylvinek, aki Los Angelesben vendégeskedhetett a Playboy alapítójának legendás buliján - tudta meg a Life.hu.

Az egykori playmate részletesen beszámolt a legnagyobb közösségi oldalon az élményeiről.

"Röviden és tömören a Playboy Mansionben töltött buliról: a dress code fehérnemű vagy koktélruha volt. Én szeretek egy rendezvényre 'normálisan' felöltözni, így a képen látható ruhát viseltem, ami azt gondolom, hogy egyszerre szexi és elegáns is. Nem éreztem volna jól magam ennyi ember között egy szál fehérneműben, plusz nem akartam egy lenni a sok tangában szaladgáló hölgy közül. Na, most ez olyan jól sikerült, hogy rendesen ki is emelkedtem a tömegből ebben a szettben..." - kezdi a beszámolóját Sylvi hozzátéve, hogy szexi fekete ruhájában túlöltözöttnek számított.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club
Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

"Már a beengedésnél gyanús volt a dolog, hiszen a lányok tenyérnyi kis ruhadarabokat viseltek, de később bent olyanokat is láttam, akik csak testfestéssel takarták a 'micsodájukat'... Szóval elsőre átjött, hogy egy pettyet túlöltöztem a rendezvényt... De látván a későbbieket és sok esetben a lányok viselkedésének 'színvonalát', egyáltalán nem bántam meg, hogy én 'más' voltam. És ezt semmi nem igazolta jobban, mint amikor a buli kellős közepén 15-20 Laokoon szoborcsoportot megszégyenítő, egymáson vonagló playmate gyűrűjéből kihámozván magát egyenesen odajött hozzám XY (nevet nem mondhatok, de hímnemű, Amerikában igen ismert sztár) és ezt mondta: 'Te vagy az egyetlen NŐ ebben a buliban.' Kedvesen megköszöntem a bókot, mert pontosan tudtam, hogy mire gondol" - tette hozzá az egykori playmate, aki szerint sok nő egyáltalán nem türtőztette magát.

"Rossz volt látni, hogy az ingyen pia hatására, hogy szét tudnak esni a kis 'úrihölgyek'... Lehet, van, akinek ez bejön, én nem voltam büszke a saját nememre...megjegyezném, hogy a 15 lányon összesen volt annyi ruha, mint rajtam egyedül. Hefner úr, ahogy felbukkant, úgy el is tűnt. Fogalmazzunk úgy, hogy villantott. Pedig platina és a szőke minden árnyalatában pompázó hölgyekből nem volt hiány... Celebek, medencében meztelenül úszkáló lányok, töménytelen mennyiségű alkohol, cicomás épületek és díszletek... Jó volt ezt így egyszer látni az életben, de köszönöm szépen, elég volt. Száz ilyen bulit nem cserélnék be egy szimpla otthon beszélgetős és rozézgatós házibulira" - fejezte be a visszaemlékezést Sylvi.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Sírva fakadt a színpadon Haumann Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-haumann-peter-magyar-szinesz-konnyek-kozt-unnepelt-a-macskak-30.htmlVaddisznók garázdálkodtak Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/20130328-egyik-olvasonk-lefilmezte-amint-egy-vaddiszno-korical-budapest-12-keruleteben.htmlRetteg férfiasságáért VV Fecóhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-vvfeco-balogh-ferenc-baranyhimlos-lett-retteg-hogy-elveszti-ferfiassagat.htmlElhunyt Illés Károly, az Illés zenekar egyik alapítójahttp://www.life.hu/legykepben/20130327-69-eves-koraban-elhunyt-illes-karoly-az-illes-zenekar-egyik.htmlVégre fedél kerül a VV sztárjának feje fölé?http://www.life.hu/legykepben/20130327-vv-attila-a-valovilag-5-nyertese-vegre-lakashoz-jutott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.