Kenneth Branagh II. Erzsébet brit királynő brit királyi család James Bond Bond-lány olimpia BAFTA-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vicc: Bond lányként tündökölt a brit királynő. II. Erzsébet ezért még egy előkelő filmes díjat is bezsebelhetett. Vajon várnak még szerepek az uralkodóra?

II. Erzsébet a legemlékezetesebb Bond lány. A királynőt a Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) tiszteletbeli elismerésével tüntették ki a szigetország filmgyártásának támogatásáért, akit a legemlékezetesebb Bond lányként méltattak a Windsorban tartott ceremónián. A rendkívüli BAFTA-díjat Kenneth Branagh, brit színész adta át az uralkodónak.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Kenneth Branagh és II. Erzsébet

A 86 éves királynő szemmel láthatóan nagyon örül a kitüntetésnek. II. Erzsébet tavaly személyesen is sokat tett a szigetország filmgyártásának népszerűsítéséért azzal, hogy Daniel Craig oldalán szerepet vállalt egy Bond-etűdben a londoni olimpiai játékok megnyitója alkalmából - írja az MTI. A pár perces film óriási sikert aratott. Itt megnézhetitek:


Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!

Szabadságolnák a királynőt a britekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130402-ii-erzsebet-brit-kiralynotol-lazabb-programot-varnak-a-britek-egy.htmlMetrózott Katalin hercegnő és a királynőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130320-katalin-hercegno-es-ii-erzsebet-brit-kiralyno-a-baker-streeti.htmlHová tűnt Katalin hercegnő hasa?http://www.life.hu/anyaskodj/20130404-katalin-hercegno-mar-a-hatodik-honapban-van-de-alig-latszodik.htmlÁlhasat hord Katalin hercegnő hasonmásahttp://www.life.hu/szepulj/20130326-a-terhes-katalin-hercegno-hasonmasa-meg-a-terhesseget-is-bevallalta.htmlFülig szerelmes Katalin húgahttp://www.life.hu/szeress/20130319-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-nagyon-szerelmes-uj-kedvese-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.