Megjósolta halálát Michael Jackson

halál Michael Jackson lelő Conrad Murray gyógyszer-túladagolás polgári per Jason Pfeiffer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel a halálos gyógyszer-túladagolás előtt megjósolta saját halálát a pop királya. Jacko még a barátaitól is elbúcsúzott - ezt állítja a sztár egyik bizalmasa.

Előre tudta, hogy meg fog halni Michael Jackson. De nem a gyógyszer-túladagolástól félt, ami végül a halálát okozta, hanem attól, hogy lelövik a színpadon. Ezért választotta például az amerikai koncerthelyszín helyett Angliát - árulta el egyik közeli barátja, Jason Pfeiffer.

AFP
AFP

Jason Jacko bőrgyógyászának dolgozott és azt mondta a Sunnak, hogy a sztár annyira biztos volt a halálában, hogy minden barátjától elköszönt. Michael orvosa, Conrad Murray jelenleg is 4 éves börtönbüntetését tölti szándékos emberölés miatt, miután 2009-ben halálos mennyiségű nyugtatót adott be az énekesnek.

AFP
AFP

Jacko orvosa, Conrad Murray

Jacko családja közben Los Angelesben polgári peres eljárást indított a turnékat szervező, AEF Live koncertszervező cég ellen. A sztár gyerekei, Prince, Paris, Blanket és édesanyja, Katherine azzal vádolják a társaságot, hogy szerepe volt a sztár értelmetlen halálában. Rossz egészségi állapota ellenére ugyanis 50 londoni show-ra szerződtették le. Jackson kevesebb mint 3 héttel a This Is It turné kezdése előtt ment el végleg. A bennfentes srác szerint egyértelmű volt, hogy a legnagyobb veszélyt Jacko gyógyszerfüggősége okozza majd. Elmondása szerint Michael sokszor tettette, hogy beteg, csak azért, hogy kemény fájdalomcsillapítókat kapjon. Olyan adagokat kapott, amelyek egy elefántot is kiütöttek volna - tette hozzá. Michael Jackson lassan 4 éve nincs közöttünk: 2009 június végén halt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.