Edzőteremben pucsít Ice-T neje

Ice-T edzőterem magassarkú LifeNight fenék Coco Austin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A glamourmodell bebizonyította, hogy magas sarkúban is lehet edzeni.

Coco Austin ért hozzá, hogyan népszerűsítse az edzőtermet és hogyan tartsa formában híres-hírhedt alakját. A hatalmas hátsójáról és melleiről ismert glamourmodellről nemrég egy edzőteremben készült fotó, ahol magas sarkúban pucsítva súlyokat emel.
Hihetetlenül nagy feneke miatt Ice-T nejét sokan vádolják, hogy formás hátsóját fenékimplantátumnak köszönheti. Coco azonban cáfolja a pletykákat, nemrég pedig egy orvosi vizsgálatnak is alávetette magát, melyben megállapították, hogy alakja 100%-ban a természet műve.

Forrás: Twitter/Coco Austin
Forrás: Twitter/Coco Austin

Koszosabbak a WC vizénél a gyorséttermi jégkockákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130408-koszosabbak-a-wc-vizenel-a-gyorsettermi-jegkockak.htmlSzex helyett jobb a jóga?http://www.life.hu/ez-zsir/20130405-lifenight-erzeki-akrobatikus-joga-parban-video.html"Nem akarok többé Donna Tonna lenni"http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130404-nem-akarok-tobbe-donna-tonna-lenni-sajat-kover-kepei.htmlEtka anyó öröksége - Tanulj belőle!http://www.life.hu/ez-zsir/20130403-etka-anyo-oroksege-o-az-orok-fiatal-no-aki-55.htmlZavaró fejfájás edzés közben? Ez az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20130405-balogh-rita-a-lifehu-szakertoje-segit-az-edzse-kozbeni-fejfajas.htmlEgészséges nassolás? Nem lehetetlen!http://www.life.hu/ez-zsir/20130404-osszeszedtuk-a-leggyakoribb-nassolasi-bakikat-es-azt-hogyan-keruld-el.htmlÁrtalmas lehet a 16 óra utáni koplaláshttp://www.life.hu/ez-zsir/20130404-balogh-rita-lifehu-szakerto-szerint-tobbet-artunk-ha-nem-eszunk.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.