Piszkos tánc - új őrület az interneten

Columbia Dirty Dancing tánc salsa Tánc Világnapja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forrón táncoló pár az internet új sztárja. Egy kolumbiai srác és partnere eszméletlen show-t csinálnak a parketten. Ezt a videót látni kell! Vigyázat! Jön a lúdbőr.

Egy szenzációs, táncos videó kering az interneten. Rengetegen megosztották a párost. Egy kolumbiai srác, Ivan Dario Mosquera Gomez és párja rögtönzött bemutatót tartottak. Táncuk egyszerre pimasz, szexi és erotikus.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Illusztráció

Erre mondják, hogy a tánc a vízszintes vágyak függőleges kifejezése. A tüzes videót itt nézhetitek meg. Érdemes tanulmányozni a csípőmozgást!

Ma van egyébként a tánc világnapja. Ha ezután a videó után nem kaptatok kedvet egy jó kis salsázáshoz vagy bármilyen mozgáshoz, akkor soha! Ha inkább a hálószoba felé vennétek az irányt, azon sem csodálkoznánk!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



A fiatal özvegy, és akit bogár csípett halálrahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130426-pina-menichelli-leda-gys-italia-almirante-az-olasz-nemafilmek.htmlTakács Nórának mindig jó kézügyessége volthttp://www.life.hu/szorakozz/20130428-takacs-noraval-a-hogyan-legyek-jo-no-es-a-lifehu.htmlKiskamaszok nyomják le a megasztárosokathttp://www.life.hu/szorakozz/20130427-tv2-az-enek-iskolaja-tehetsegkutato-musor-kritika.htmlÍgy festett a szexbomba 15 évesenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130425-lifenight-sosem-latott-fenykep-kerult-elo-a-szexszimbolumrol-marilyn-monroerol.htmlEgy mondat tett gazdaggá egy nőthttp://www.life.hu/szorakozz/20130426-egy-no-nyilatkozott-a-tevenek-megzenesitettek-egy-mondatat-es-hires.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.