lövöldözés rendőrség rablás hip-hop zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hiphopsztártól fényes nappal lopták el értékeit San Franciscóban.

Délután 5 óra előtt nem sokkal érkezett bejelentés a rendőrségre egy lövöldözésről. Miután a helyszínre érkeztek a hatóság emberei, a helyszínen találták a 2 Chainz művésznéven megismert rappert is, aki nem igazán volt együttműködő velük. Közölte a zsarukkal, hogy majd saját maga lerendezni az ügyet - adta hírül a TMZ.com.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A sztár vallomása szerint annyi történt, hogy valakik ellopták a pénztárcáját. A rendőrök megnézték a környék térfigyelő kameráinak felvételeit, melyek alapján kijelenthető, hogy a zenész egy előre megtervezett rablás célpontja volt. A videofelvételekből még az is kiderült, hogy az incidenskor a sztár nem volt egyedül, hanem 14 haverjával tartózkodott a helyszínen, akik a rendőrség kiérkezésekor szanaszét futottak - közölték a rendőrök, akik tovább folytatják a nyomozást az ügyben.

Így próbált öngyilkos lenni Jacko lányahttp://www.life.hu/legykepben/20130612-paris-jackson-a-nehai-jacko-lanya-gyogyszerekkel-es-kessel-akart.htmlNádai Anikó felmondotthttp://www.life.hu/legykepben/20130612-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-felmondott.htmlNem sztároskodik itthon Osvárt Andreahttp://www.life.hu/legykepben/20130612-osvart-andrea-szineszno-a-viva-comet-dijatado-galan-dijat-fog.htmlDiktátor lett a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130611-varga-viktor-enekest-diktator-szerepben-fotozta-baratnoje-cinthya.htmlSimon Cowell dönt az Attraction sorsárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-sorsarol-simon-cowell-amerikai-producer-dont.htmlFélrelépett Fésűs Nelly színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-fesus-nelly-szineszno-terdet-megmutottek.htmlFelesége miatt bénázott Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130610-ganxsta-zolee-sorcsapolasbol-megbukott-ideges-volt-felesege-miatt.htmlKeresztes Ildikó nem kell a kiadójának?http://www.life.hu/legykepben/20130611-keresztes-ildiko-enekesno-kiado-nelkul-maradhat-mert-megszunik-a-sony.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.