Hujber Ferenc Kanye West kim kardashian Attraction Jennifer Connelly celeb Bulvárkoktél sztár Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban az Attraction múlt hétvégi sikere tartotta lázban a magyarokat. A táncosok ugyanis a győzelmükkel történelmet írtak, és nagyon örülnek annak, hogy végre meg tudnak élni a hivatásukból. Büszkék vagyunk a sikereikre, de lássuk, mik történtek még a héten a hazai és a külföldi sztárvilágban.

Sztárparádé a Comet gálán

A hazai celebvilág színe-java ott volt a rangos zenei díjátadón, melynek díjazottjairól itt olvashatsz. Wiley, a 13. Comet sztárfellépője a csütörtöki budapesti fellépése előtt adott interjút a Life.hu újságírójának, ahol mesélt azokról a fizikai támadásokról is, amelyek több alkalommal az életét fenyegették. A történtekről itt olvashatsz bővebben.

Red Lemon Média
Red Lemon Média

Az nem is volt kérdés, hogy idén is feltűnő szettekben vonulnak majd fel a sztárok - a legütősebb kreációkat itt veheted szemügyre, a legszebb sminkeket pedig itt nézheted meg.

Fodrászt váltott Jen és Jen

A héten Jennifer Aniston a szokásos, korrekten beszárított frizura helyett egy egészen új stílust mutatott a nagyközönségnek. Nekünk tetszett az új Jennifer! De egy másik színésznő, Jennifer Connelly is új hajjal rukkolt elő, az ő változása azonban jóval drasztikusabb a kolléganőjénél.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kínos!

Egy-egy óvatlan pillanatban sikerült a héten a paparazzóknak néhány sztárt kínos helyzetben lefotózni. Sigourney Weaver gyönyörű estélyi ruhában, új frizurával lépett a vörös szőnyegre vasárnap este. Az összhatásba csak két izzadságfolt csúfított bele. Reese Witherspoon pedig túl rövid szoknyája miatt pironkodott: véletlenül kivillant a feneke, ahogy a minap Los Angelesben sétálgatott.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Ezek a férfiak...

A héten kiderült, hogy vége Hujber Feri házasságának. Feleségével, Cynthiával ugyanis végleg elhidegültek egymástól, sőt, a hírek szerint nyitott kapcsolatban éltek már egy ideje. Ennek ellenére mégis együtt jelentek meg a csütörtök esti Comet gálán. A történtekről itt olvashatsz bővebben. De az állapotos Kim Kardashian körül is áll a bál: nemrég kiderült, hogy Kanye West zenész egy kanadai modellel csalta meg barátnőjét. Leyla Ghobadi modell ugyanis azt állítja: a zenész vele hetyegett, miközben kedvese babát vár...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ilyen palotában él Paris Hiltonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130614-paris-hilton-celeblany-megengedte-sofia-coppola-rendezonek-hogy-a-hazaban.htmlÓnodi Eszter Arany Nimfa-díjat kapott Monte-Carlóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130614-onodi-eszter-a-legjobb-szinesznonek-jaro-arany-nimfadijat-kapta-montecarloban.htmlEmberi vért iszik egy amerikai nő (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130612-lifenight-igazi-vampirkent-el-egy-amerikai-no-aki-rendszeresen-emberi.htmlKeresztanya lett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130613-katalin-cambridge-hercegnoje-szentelte-fel-a-royal-princess-hajot-southamptonban.htmlKis péniszek versenyeznek New Yorkbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130613-kis-peniszversenyt-rendeznek-new-yorkban-juliusban.htmlBankrablás varázslattalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130612-mozi-szorakozas-program-bankrablas-varazslattal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.