kutyasétáltatás Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Biel és Justin Timberlake még csak pár hónapja házasok, de a két sztár az év nagy részében egymástól távol van. Meddig lehet ezt bírni?

Justin és Jessica állítólag jól megvan egymással, mégis az utóbbi hetekben nagyon keveset mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt. Jessicát nap mint nap látni Manhattenben kutyát sétáltatni, de a szépség szinte mindig egyedül van. A minap is lencsevégre kapták őt pórázzal a kezében, Justin nélkül...

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Ezzel semmi baj nem lenne, hiszen mindketten híresek, sokat dolgoznak, és sajnos igen nehéz a munkákat összehangolni. Az már nagyobb baj, hogy míg Jess New Yorkban van, addig férje több ezer kilométerrel messzebb, Los Angelesben időzik. Ráadásul nemrég lencsevégre kapták a zenészt egy csinos barna hölggyel... Mi azért szurkolunk nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.