Fiatal macája mossa Cavalli fenekét

pénisz tusolás divattervező Szardínia luxushajó fenék Roberto Cavalli mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Roberto Cavallit letusolta fiatal szeretője. A fenekét és a péniszét sem hagyta ki. Ez az igaz szerelem?

Nehéz jellemezni azt, ami Roberto Cavalli luxushajóján történt a minap Szardínián. A 72 éves olasz divattervezőt alaposan lemosdatta huszonéves csaja: a divatguru félig letolt gatyában álldogált, amíg a szépség gondosan letusolta a fenekét és a péniszét. Hiába, a sós tengervíz árt a bőrnek. Ha van merszetek, nézzétek meg az erről készült képeket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cavalli - ezúttal felöltözve

Előzőleg a divattervező egy kellemes napot töltött a hajó fedélzetén fiatal szeretőjével, Lina Nilsonnal. Ez az a Cavalli, aki Katalin hercegnő öltözködési stílusát kritizálta, és csontsoványra fogyasztotta Beyoncét.

Szexisebb Katalin hercegnőt szeretne Cavallihttp://www.life.hu/szepulj/20130607-katalin-hercegnot-szeretne-oltoztetni-roberto-cavalli-olasz-divattervezo.htmlCsontsoványra fogyasztották Beyoncéthttp://www.life.hu/szepulj/20130612-roberto-cavalli-divattervezo-durvan-photoshoppolta-beyoncet-egy-sajtokozlemenyben.htmlSzemgolyónyalás - az új japán fétishttp://www.life.hu/szorakozz/20130619-szemgolyonyalas-a-legujabb-orulet-japan-iskolasok-es-tinik-koreben.htmlMinden idők legjobb szexdalaihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130618-szex-szexualitas-parkapcsolat-a-legjobb-szexdalok-amik-beinditanak-nyaron.htmlBikiniben feszít Tatár Csillahttp://www.life.hu/szorakozz/20130618-tatar-csilla-musorvezeto-bikinifelsoben-vezette-a-mokka-cimu-reggeli-musort.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.