fesztivál kiállítás szórakozás program szabadidő túrázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd jobban megismerni önmagad, régen túráztál a hegyekben, vagy csak egy remek kiállítás tudna kikapcsolni a heti pörgés után? A Life.hu olyan programokat gyűjtött össze neked, amelyek lélekemelők és remek kikapcsolódást nyújtanak június utolsó hétvégéjén.

1. Tudd meg a jó párkapcsolat titkát - Intimitás Fesztivál

Úgy érzed, hogy valami nincs a helyén az életedben? Igényled a testi és lelki harmóniát? Van mit javítani a társas viszonyaidon? Önmagadat kell először boldoggá tenned, hogy másokat is azzá tehess. Az Intimitás Fesztiválon közel 30 intimitás- és párkapcsolati szakember, több mint 70 program és több mint 10 helyszín vár téged 2 napon át - gyakorlati programokkal, előadásokkal, koncertekkel. Ne felejts el szólni a barátnődnek is!

Mikor?
2013. június 29-30.
Hol?
MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.
Bővebb infó: www.intimitasfesztival.com

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

2. Húzz bakancsot, és irány a hegy!

Mesébe illő zöld erdők, vendégszerető települések várnak a Pest környéki kirándulóhelyeken, ha nincs jobb programod a hétvégére, vagy régen voltál kirándulni a családdal. Túrázz a Börzsönyben, vagy pattanj kisvasútra, esetleg itt az ideje ellátogatnod Dobogókőre, ahol a "Föld szívcsakrája" található, de felkeresheted a fővárostól csupán 20 km-re található Somlyó-hegyet is, amelynek környéke kiemelten védett természeti terület. Részletesen itt tájékozódhatsz a kirándulóhelyekről!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock


3. Impresszionista kalandok a múzeumban - Monet, Gauguin, Szinyei-Merse, Rippl-Rónai

Ha az impresszionizmusról utoljára az általános iskolai rajzórákon hallottál, akkor szombaton tekintsd meg a Magyar Nemzeti Galéria most nyíló reprezentatív kállítását, amelyen a francia stílusirányzat olyan kiemelkedő mesterei, mint Pissarro, Monet, Degas, Renoir vagy Cézanne, Gauguin, Van Gogh a magyar kortársakkal, mint pl. Szinyei Merse Pál, Ferenczy Károly, Fényes Adolf, Vaszary János együtt jelennek meg. A kiállítás után tegyetek egy nagy sétát a Várban, és igyatok egy kávét valamelyik hangulatos étterem vagy kávézó teraszán.

Mikor?
2013. június 28.-október 13.
Hol?
Magyar Nemzeti Galéria
Bővebb infó: http://www.mng.hu/kiallitasok/idoszaki/aktualis/impresszionista_nyito

Forrás: mek.oszk.hu
Forrás: mek.oszk.hu

Szinyei Merse Pál: Majális


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Csajos programok nyárra - szingliknekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130607-szorakozas-szabadido-fesztival-a-legjobb-csajos-programok-a-nyarra.htmlBuli sörrel és lecsóval - júniusi programtippekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130604-szorakozas-program-szabadido-bulizz-sorrel-es-eperrel-juniusi.htmlRandizz Picassóval - Top programok Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130422-program-szorakozas-kiallitas-goyatol-picassoig-europa-legizgalmasabb-muveszeti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.